Menu

Uuden ajan yrittäjälle, joka haluaa yhdistää bisneksen ja sydämen työn.

Lataa itsellesi maksuton opas. Opas auttaa sinua purkamaan uskomuksia, mitkä ovat oman menestyksesi hidasteena.

Blogi


Paras vuosi ikinä.14.1.2019

Voiko näin sanoa neljäntoista päivän kokemuksella vuodesta 2019? Toisen mielestä ei ikinä ja toisen mielestä toki! Ehkä arvaat, niin kuulun jälkimmäiseen ryhmään.

Moni sanoa samaa, että huomaa tässä vuodessa huikeat muutokset energiassa. On hyvä mieli, rohkeutta ottaa muutoksen askelia, mutta ennenkaikkea kyse on vastuunottamisen ajasta. Otamme vastuun siitä mitä olemme tehneet ja kohdanneet. Ja päästämme irti. Päästämme irti siitä mikä pitää meitä paikallaan, jumissa, lukossa ja turvattomana. 

Sitä kaikkea on uusi energia. […]

Lue koko juttu

Bisnesbabyni 3 vuotta! Mitä olen oppinut näiden vuosien varrella?13.11.2018

Tänään, 13.11.2018, oma yhtiöni, liiketoimeni, bisnesbabyni, elämäntehtävääni mahdollistava toimi, on kolme vuotta vanha. Yritys on rekisteröity tänä päivänä, vaikka silloin kolme vuotta sitten oli tiedossa, että liiketoiminta alkaa vasta tammikuussa 2016. Mutta yhtä kaikki, tänään on vuosipäivä!

Jos nyt harjoittaisin kunnolla jäkiviisautta, tekisin monta asiaa toisin. Ja samalla kuitenkin mietin, että jos en olisi kompastunut niihin tiellä olleisiin kuoppiin ja kantoihin… olisinko kasvanut ja oppinut näin paljon? Eli onko sitten kuitenkin niin, […]

Lue koko juttu

Käännätkö uuden sivun vai aloitatko uuden kirjan?4.8.2018

On kutakuinkin kolme vuotta siitä kun ojensin silloiselle esimiehelleni irtisanoutumisilmoitukseni. Muistan tuon tilanteen kuin eilisen: oloni oli levollinen, tyyni ja vahva, rohkea. Olin ottamassa askelta kohti tuntematonta. Tuntemattoman pelko oli pienempi kuin se kuormitus, mitä koin silloisessa arjessani. 

Muutos tapahtuu kun on tuskallisempaa jäädä vanhaan, kuin aloittaa tuntematon polku.

Silloin ajattelin, että käännän uuden sivun elämässäni. Nyttemmin olen tajunnut, että aloitin uuden kirjan. Aloitin kirjan, minkä alkusivut ovat täynnä intoa, pettymyksiä, rohkeutta, uskoa […]

Lue koko juttu

”If you can dream it, you can do it”5.3.2018

Voisin vannoa, että sinulla herää jotain mielikuvia sanasta Disney. Walt Disney. Ehkä sinulla piirtyy eteesi kuva Mikki Hiirestä, Aku Ankasta, Lumikista ja seitsemästä kääpiöstä, Tuhkimosta… Ehkä olet käynyt Disney worldissa ja muistelet reissuasi nyt hymy huulilla. 

Walt Disney on itselleni yksi suurimmista esikuvista. Hänen tarina on kiehtova ja kertoo siitä, kuinka yksi ihminen näki jotain mitä muut eivät vielä nähneet. Hän uskoi unelmaansa ja vaikka hän koki uransa alkuvuosina konkurssin, hänet […]

Lue koko juttu

Rutiinit ja luovuus, toimiva pari!22.2.2018

Kun kuulen sanan rutiini, mieleeni on aikaisemmin noussut kuva harmaudesta, kaavoihin kangistumisesta ja pölystä. Sen vuoksi varmasti halusinkin kokeilla, miltä tuntuu yrittäjän elämä ilman tiettyjä rutiineja, läppärihän kulkee mukana missä vain ja joka päivä oli halutessani erilainen.

Annoin itselleni aikaa olla luova ja annoin itselleni kaipaamani vapauden. 9-5 työssä, niinkuin tiedämme, on usein hyvin paljon rutiineja ja sääntöjä. Ja saakin olla, silloinhan tehdään töitä toiselle, heidän sääntöjen ja luotujen rutiinien mukaisesti. 

Noo, […]

Lue koko juttu