Marika Roth on asiantunteva ja innostava kouluttaja, joka on sitoutunut annettuihin tavoitteisiin, aikatauluihin ja työn laadukkuuteen. Marikan kanssa on helppoa ja loogista toimia. Hän on erikoistunut yrittäjyyden perusteiden kouluttamiseen ryhmille, jotka koostuvat moniammatillisista ja usein myös monikulttuurisen taustan omaavista aikuisista. Marika tuottaa palvelua suomeksi ja englanniksi. Koulutuksien laatua mitataan eri kriteerein ja Marika tuottaa laadukasta koulutuspalvelua systemaattisesti: hänen yleisarvosanansa on 4,8/5. 

– Jarno Vepsäläinen, liiketoimintajohtaja, Eezy Työllisyyspalvelut

Marika piti myyntitiimilleni sisäisen yrittäjyyden valmennuksen, jossa keskityttiin tuomaan esiin niitä vahvuuksia, mitä sisäiseen yrittäjyyteen liittyy ja mitä jokaisen on meistä mahdollista hyödyntää roolista ja työtehtävästä riippumatta. Valmennus oli todella hienosti räätälöity, fiilistä nostatti ennakkoon toimitettu videomateriaali pienen ennakkotehtävän kera ja koko ajan meillä osallistujilla oli tunne siitä, että Marika on 100 % läsnä meitä varten. Asiaa pohdittiin yhdessä keskustelemalla, tarinoiden ja konkreettisten harjoitusten muodossa. Jos kaipaat sen todellisen potentiaalin esiin kaivamista sinusta ja teistä työyhteisönä, sekä vaikuttavuutta asiakaskohtaamisiin, voin lämmöllä suositella. 

– Maria Ihalainen, Keskinäinen työeläkeyhtiö ELO

Marika oli puhumassa vuosittain Tampere-talossa järjestettävässä Täysii-seminaarissa. Työskentely hänen kanssaan oli mukavaa sekä vaivatonta ennakkovalmisteluista alkaen ja seminaaripäivään huipentuen. Marikan puhe oli laadukas ja puheen asiakastyytyväisyys oli korkea. Hänen osallistujilta saamiensa arvosanojen keskiarvo oli kaikista seminaarin puhujista parhaimpia.

– Andy Hopi, Täysii-seminaarin perustaja

”Marika on kouluttajana lempeä, mutta realistinen, aito, osaava ja rehellinen. Hän kertoo miten asiat ovat ja ohjeistaa esimerkkien kautta, miten toimia. Hän sparraa ja motivoi ja hänelle on helppo ja luonnollisen tuntuista kertoa vaikeitakin asioita. Hän auttaa löytämään vaihtoehtoja ja ohjaa oman polun löytämisessä. Marika muistuttaa myös pitämään omasta hyvinvoinnistaan huolta, mikä on todella hieno asia, johon ei usein kiinnitetä huomiota.

Yksilökeskustelut Marikan kanssa olivat silmiä avaavia, inspiroivia ja rauhoittavia. Marika oli tukenani ja vahvisti omia valintojani. Minulle Marika on ollut todellinen suunnannäyttäjä ja olen ylikiitollinen tästä mahdollisuudesta päästä osallistumaan hänen koulutukseensa. Marika Rothia suosittelen itse 150-prosenttisesti kaikille, etenkin heille, joilla on visio ja unelma, mutta jotka tuntevat olevansa hieman hukassa. Marikan avulla olen koulutuksen aikana itse löytänyt sen oman polkuni kohti yrittäjyyttä ja kiitos Marikan, minulla on nyt tieto, taito ja rohkeus perustaa oma yritys!”

”Marika Roth is an expert in her field (coaching entrepreneurship) and is an excellent teacher who makes skillful use of the digital tools at her disposal (Zoom, breakout rooms, chat, WhatsApp, YouTube). Her calm, patient, yet firm demeanor served her well to manage a large, multi-cultural class with a diverse level of entrepreneurial experience and cultural backgrounds. It was particularly important that she was completely at ease conducting the course in English, because the vast majority of participants would have been otherwise unable to take advantage of the class. As a native Finn with a background developing her own venture, Marika was quite adept at helping us understand the Finnish words for business forms and regulations, which otherwise would have remained quite opaque to us. It is critical for Finland’s continued success that all people are able to develop themselves to their fullest capacity, and training such as that offered by Marika is essential to that end. I am confident that I will make good use of the course materials, the learnings and the networks developed here as I pursue my initiative. I highly recommend Marika’s course to other entrepreneurs- no matter what stage they are at in their journey. ”

”Marikan valmentamisessa on hienoa se, että ”tärkeintä ei ole täyttää astiaa vaan sytyttää lamppu”. Marikaa ei haittaa, vaikka kaikkien lamppu tai jonkun kaikki lamput eivät syty, vaan tärkeää on se, että joku lamppu syttyy. Siinä kiteytyy oivalluttamisen hyvät puolet. Marikalla on oikea kyky olla ärsyyntymättä siitä, että kaikki ei ymmärrä tai opi kaikkea juuri niin kuin itse haluaisi.”

”Tämä koulutus ylitti täysin odotukseni. Paras koulutus, jossa olen ollut. Marika on erittäin taitava kouluttaja ja hän kertoo asiat käytännönläheisesti ilman kiireen tuntua. Koulutus sisälsi ison määrän tietoa. Tämän koulutuksen myötä on helppo lähteä yrittäjyyden tielle. Suuret kiitokset Marikalle. ”

”In my opinion the teacher Marika Roth performed splendidly, aside of her professionalism, her attitude and good mood definitely nonetheless motivated me but kept me interested.  ”

”Siis koulutuksen vetäjä Marika Roth on aivan uskomaton persoona! Osaa ottaa kaikki erilaiset ihmiset huomioon. Hän teki meistä yhteisön. Suosittelen lämpimästi Marikaa yrittäjyyskoulutuksiin ja -valmennuksiin! ”

”Olen erittäin tyytyväinen koulutukseen! Koulutuksessa oli hyvä henki ja hyvä kouluttaja. Osaavaa materiaalia ja koulutusta laadukkailla ja selvillä materiaaleilla. Marika Roth on aivan ihana kouluttaja, kiitos! ”

”I am glad to know Marika as my coach. She is absolutely amazing! At the begining I was worried about this intesive online course but it turns out much more than I expected. It totally changed my mind about learning virtually. I enjoy every session with my teacher and classmates. The coach is very professional, inspiring, caring and friendly.”

”Marika Rothilla on kaikin puolin erinomainen pätevyys ja henkilökohtainen kokemus koulutukseen. Hän on positiivinen, inspiroiva ja kannustava. Ryhmädynamiikka opiskelijoiden välillä oli jotain, mitä harvoin olen ennen kokenut. Erittäin hyödyllinen ja relevantti koulutus tulevaisuutta varten. ”

”Koulutus oli erittäin kattava kokonaisuus, joka tarjosi laaja-alaisesti tietoa yrityksen perustamisesta ja yrittäjänä toimimisesta. Koulutuspäivien sisällöt ja henkilökohtaiset keskustelut kurssin kouluttajan kanssa tukivat toisiaan ja rohkaisivat yrittäjäksi ryhtymisessä. Koulutuksen jälkeen on nyt selkeä suunta sille, mitä kaikkea tulee tehdä ja mitä kaikkea on hyvä miettiä ennen yrityksen perustamista. Ennen kaikkea: mistä kaikkialta saa tietoa, apua, tukea ja neuvoja, kun niitä tarvitsee niin yritystä perustettaessa kuin sen jälkeenkin. ”

”Marika Roth — our teacher was very positive and inspiring, and she gave us far more than just information, but also inspiration. ”

”Marika on vilpitön ja ihan äärimmäisen inspiroiva kouluttaja! Olen saanut tästä koulutuksesta enemmän irti kuin vuosien koulunkäynnistä. Kiitän tästä kurssista ja haluan sanoa, että tämä todella on käänteentekevä tehokoulutus, jonka pitäisi olla jokaiselle yrittäjyyttä harkitsevalle pakollinen! Tämän koulutuksen jälkeen vasta voi sanoa olevansa valmis yrityselämään.”

”Marika Roth on kouluttajana ollut erinomainen! Hän on ammattitaitoinen ja opettaa inspiroivalla ja innostavalla tavalla, ottaen huomioon niin yksilön kuin ryhmän tarpeet. ”