Eilen oli Martin Luther King Juniorin muistopäivä ja koko päivän ajan katselin yhdysvaltalaisten ystävieni ajatuksia hänestä ja hänen perinnöstään ihmiskunnalle. Upeita tekstejä ja oli hienoa nähdä, kuinka rakkaudesta ja toivosta voidaan puhua samalla tavalla myös tänä päivänä. Tämä lause jäi erityisesti mieleeni ja haluan jakaa sen sinulle:
”Uskoa ja luottoa on se, että otat ensimmäisen askeleen vaikket näe koko portaikkoa.” / ”Faith is taking the first step even when you don’t see the whole staircase. ”
Jäin miettimään tätä lausetta ja sitä, mitä se minulle edustaa. Uskoa omaan tekemiseen. Uskoa omaan visioon. Toivoa paremmasta huomisesta ja uskoa huomiseen. Uskoa onnistumiseen ja siihen, että elämä kantaa.
Aika voimakas lause. Ja tämä on lause,mihin olen tänäänkin palannut monta kertaa. Mieti omaa visiotasi, mitä sinä haluat? Mitä olet valmis tekemään sen puolesta? Luotatko siihen, että asiat järjestyvät parhain päin, kun olet tehnyt oman osasi? Minä luotan. Ja uskon myös siihen, että vaikka kokonaiskuva olisi joskus hämärän peitossa, on otettava ensimmäinen askel ja aloitettava.
Elämä kantaa, siihen uskon myös. Aika paljon nämä ovat näitä uskon asioita, sen vuoksi ei ole ihan sama, mitä uskot. Sillä on todella suuri voima. Voit valjastaa sen voiman palvelemaan itseäsi ja silloin mikään ei voi pysäyttää sinua.
Näihin tunnelmiin!