Kesä alkaa hiljalleen olemaan ohi ja syksyn tuulet puhaltamaan – on aika palata taas normaalin arjen äärelle. Tässä kesän ja syksyn taitoskohdassa onkin hyvä ottaa pieni hetki omalle itselleen.

Omaa aikaa, jolloin voidaan keskittyä vain itseemme.

On hyvä pysähtyä hetkeksi ja miettiä, miten voisimme pysyä vahvoina, jalat maassa, omassa voimassamme, myös tilanteissa jotka meitä ajoittain horjuttaa – myös siellä arjessamme mikä saattaa olla hyvinkin hektistä ja kuormittavaa.

Millä työkaluilla voimme pitää kiinni omasta sisimmästämme, totuudestamme, siitä, millaisia todella olemme ilman että mikään ulkopuolinen asia voisi sitä muuttaa tai siihen vaikuttaa?

Millä keinoilla voimme pitää mielemme rauhallisina ja tasapainoisina?

Miten osaamme olla oman itsemme parhaita ystäviä?

Miten voimme olla oman elämämme voimanaisia ja jumalattaria?

Tämä ilta on suunniteltu voimaannuttamaan sinua. Tuomaan sinulle iloa, onnellisuutta, rakkautta ja luottamusta. Luottamusta sekä omaan itseesi että koko elämään.

Tuomaan sinulle voimaa ja vahvuutta seistä omilla jaloillasi omana itsenäsi, juuri sellaisena kuin olet.

Aloitamme illan pienellä iltapalalla. Tämän jälkeen Marika vie teidät valmennuksensa kautta pohtimaan omaa elämäänne ja sitä, mitä siltä toivotte, miltä se näyttää, mitä se voisi olla jos ehkä haluaisit jonkin asian muuttuvan. Minkälaista elämää haluat elää? Mitä ovat sinun unelmasi?

Valmennuksen jälkeen laskeudumme yinjoogan rauhalliseen ja lempeään harjoitukseen. Olemme pitkiä aikoja samoissa asennoissa joten tunti on ihanan rentouttava ja meditatiivinen. Tälle tunnille ovat tervetulleita myös ensikertalaiset!

Illan lopuksi on vielä mahdollisuus tutustua Preman vaatteisiin ja tehdä ostoksia niin halutessaan – järkkäämme osallistujille jonkin kivan extra-alen!
Tule voimaantumaan kanssamme ??
Olet sydämellisesti tervetullut itseksesi tai ota kaveri matkaan mukaan!

Lipun pääset lunastamaan tästä linkistä.
Ilolla, Marika ja Jenni