On maanantai ja ”Mitä menestys tarkoittaa sinulle”- blogisarja jatkuu. Haastattelin Hanna Mattilaa, hän omistaa oman tilitoimiston, on äiti ja toteutti juuri yhden oman tavoitteensa, nimittäin puolimaratonin. Itse kutsun häntä maailman parhaaksi kirjanpitäjäksi, jokaisen yrittäjän unelmakumppani.

Hanna, mitä menestys tarkoittaa sinulle?

Menestys on tahtotilaa ja asennetta sekä periksiantamattomuutta. Se on sitä, että päättää tehdä jotain ja tekee sen myös. Menestys tarkoittaa minulle oikeutta olla itsenäinen ja päättää itse. Mahdollisuus, joka tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja avaa ovia.

Menestys on minulle konkreettisesti nyt sitä, että voin tehdä rakastamaani työtä ja olla hyvä siinä. Menestys antaa minulle mahdollisuuden loistaa.

Minulle menestyminen ei ole materiaa, se ei vaadi hienoa autoa , taloa tai isoa kasaa rahaa. Menestykseen tarvitaan enemmän henkistä pääomaa ja onnellisuutta. Menestyminen näkyy intohimona siihen mitä tekee.

Menestys ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, se on kovan työn tulos. Olen itse opiskellut ja tehnyt töitä sen eteen, jotta voin toteuttaa unelmaani. Ja koska olen tehnyt kovan työn sen eteen, että olen tässä nyt, menestys näkyy elämässäni itseluottamuksena, kiitollisuutena, rauhallisuutena ja luottamuksena tulevaan. Olen itse luonut oman polkuni menestyä, mutta tarvinnut silti siinä matkalla jokaisen ihmisen apua, joka on tullut matkalla vastaan.

Yksin ei kukaan pärjää. Jokaisella meistä on mahdollisuus menestyä ja olla menestyjä, jos vaan päättää niin. Olin itse joskus työtön yksihuoltaja-äiti, jolla oli unelma, jonka päätin toteuttaa ja tein niin. Päätin menestyä.

Yrittäjyydessä menestyminen on lannistumattomuutta ja loputonta tahtoa mennä eteenpäin. Yrittäjyydessä ei ole kyse yrittämisestä, vaan toteuttamisesta ja tekemisestä.

Jos menestyminen olisi tunne, se olisi voittajafiilis. Sellainen tunne, joka valtaa kovan ponnistelun jälkeen. Se on sika hyvä fiilis siitä, että on tehnyt töitä ja voittanut itsensä ja muut esteet. Minä tein sen!

Kiitos Hanna inspiroivista sanoista! Voin lämpimästi suositella Hannaa yrittäjän tärkeimmäksi kumppaniksi, kirjanpitäjäksi. Hannan kotisivut löydät tästä http://www.euroaccount.fi

Toivotan viikkoosi tekemisen meininkiä ja lannistumattomuutta!