Menestys on jotain, mitä emme aina voi käsin koskettaa. Se on tunne, se on toimintaa ja se on uskoa itseen ja tekemiseen.

Menestyksestä voi olla joskus vaikea puhua, jos tuntee, ettei ole menestynyt yhteyskunnan määrittelemällä tavalla. Menestystä on kuitenkin arki ja jokapäiväinen elämämme. Sen vuoksi tuon maanantaisin sanaa lähemmäs meitä jokaista, suomalaisten naisten kertomana.

Tällä viikolla omasta menestyksestään puhuu Pin-Up Garagen perustaja, stylisti, vaatesuunnittelija, valokuvaaja, Heidi Niemi. 

Heidi, mitä menestys tarkoittaa sinulle?

Menestystä on se, että ei anna periksi vaikka on vaikeaa. Menestystä on se, että voittaa vastoinkäymiset.

Kaikki ei ole aina helppoa. Menestystä on se, että kohtaa vaikeudet ja tarvittaessa etsii toisen tavan saada haluamansa. Menestystä on lannistumattomuus ja myös sitkeys.

Yrittäjyydessä menestys on sitä, että löytää keinon saada oma työ tuottamaan. Päättää itse työn sisällöstä ja seuraa omaa vaistoaa. Yrittäjän vapaus on hienoa. Fiilis siitä, että minä osaan ja olen hyvä tässä, nämä vievät pitkälle! Yrittäjänä koen menestyväni, kun omat asiakkaani ja yhteistyökumppanit ovat tyytyväisiä ja itsekin voin allekirjoittaa oman työni alusta loppuun.

Kuuntelen omaa sydäntäni ja teen sitä, mikä tuntuu oikealle ja hyvälle. Tästä tulee flow ja silloin haluaa tehdä enemmän niitä asioita, joista nauttii.

Mitä enemmän tekee, sitä enemmän on ihmisiä, ketkä yrittävät polkea alas. Menestys on sitä, että kuuntelee omaa sisintään ja uskoo itseensä muista huolimatta.

Olen ylpeä siitä, etten ole antanut periksi.

Heidi tekee tärkeää työtä ja auttaa naisia, ikään ja kokoon katsomatta, tuntemaan olonsa naiselliseksi ja kauniiksi. Voit tutustua Heidiin ja hänen ihaniin kursseihin tästä.

Heidin kuvan on ottanut Maria Kimalle.

 

Upeaa viikkoa sinulle, toivon sitkeyttä ja menestystä!