Blogisarja ”Mitä menestys tarkoittaa sinulle” avaa tarkemmin menestyksen määritelmää. Suomalaiset naiset kertovat, mitä menestys tarkoittaa heille ja kuinka se näkyy heidän elämässään.

Menestys tulee lähelle. Se on osa meitä jokaista. Se on syntymäoikeutemme ja meidän DNA:ssa. Sinussa ja minussa, meissä kaikissa.

Haastattelin hyvän olon ja kuningatarten valmentajaa Elisa Mattilaa.

Mitä sinulle tarkoittaa menestys?

Menestys tarkoittaa minulle itseni voittamista. Asetan tavoitteen ja saavutan sen. Omassa firmassa ajatus siitä, että ”minä olen saanut tämmöistä aikaan. Mä olen tehnyt näin ja olen tosi ylpeä tästä!” Tämä on menestystä. Minulle menestys ei ole sitä, että murskaa kilpailijat tai on parempi kuin muut.

Tärkeintä on se tunne siitä, että mitä on saanut aikaan. Että se lopputulos merkitsee itselleen jotain. Tekemisellä on merkitys.

Tunteena menestys on sitä, että tekisi mieli nostaa kädet ilmaan ja tuulettaa. Onnen tunne, mikä kumpuaa syvältä sisältä. Tämä fiilis ohjaa ja kertoo sen, että on saavutttanut jotain ja on menestynyt.

Menestys on sitä, että on ylpeä tekemisestään. Super ylpeä itsestään.

Ajattelen joskus, että olenko menestynyt, kun mietin, mitä isoilla nimillä on. Mutta samalla mietin sitä, että onko tämä  ajatus totta. Jäin pois päivätöistä vuonna 2013 ja olen ylpeä siitä, että olen tein muutoksen ja nyt on vapaus määrittää ne omat päivät ja tehdä mitä tykkää. Olen voinut kasvattaa omaa yritystä ja elätän itseni työllä, mitä rakastan.

Menestys on sitä, että riittää itselle ja uskaltaa voittaa itsensä. Se tarkoittaa Itsevarmuutta ja rohkeutta. Luottamusta itseen.

Minun mielestäni menestynyt ihminen on sellainen, joka osaa olla ylpeä siitä, mitä hänellä on. Esimerkiksi firmassa tai henkilökohtaisessa elämässä. Hän osaa olla tyytyväinen siitä, mitä on. Tässä ja nyt. Minun menestystä on se, että voin herätä joka aamu hymy huulilla, odottaa innoissaan tulevaa päivää. Voin tehdä asioita, mistä pidän.

Voit tutustua lisää upeaan Elisaan hänen blogin kautta.

Elisa järjestää keväällä upean hyvinvointiloman kuningattarille Italiassa. Elisan lupaus kuningattarelle, joka lähtee matkalle: ”Palaat viikon jälkeen takaisin kotiin virkistyneenä, kukoistavana, hehkuvana ja energisenä oman elämäsi kuningattarena. Puhkut intoa ja uusia ideoita, joiden avulla säteilet hyvää oloa myös läheisillesi. Yksi viikko voi todellakin muuttaa koko elämäsi paremmaksi!”. Lisätietoja löydät tästä.

Elisan kuvan on ottanut Heli Mielonen.

Toivotan iloa ja energiaa ja menestyksen hetkiä viikkoosi!