Kun suljet silmäsi ja kuvittelet mitä tulevat syksy tuo tullessaan, mitä näet? Kuulaita, pirteitä päiviä, uuden alkua, jonkun vanhan päättymistä, positiivisia asioita? Vai onko mielessäsi jotain ihan muuta?

Itse rakastan syksyä, koen sen virkistävänä ja energisoivana, uuden aloittamisen tunne valtaa minut joka syyskuu! Jokainen meistä voi tehdä muutoksia omaan oloon ja omaa elämään, jos muutoksille on tarvetta. Onko elämässäsi jotain mitä haluaisit muuttaa? Mitä se voisi olla?

Vai onko elämässäsi asiat juuri niin kuin olet aina halunnut. Jos näin on, niin onnittelen sinua sydämeni pohjasta. Se on ihana asia. Mikään ei ole upeampaa kuin nähdä onnellisia, tyytyväisiä ihmisiä, jotka ovat kiitollisia ja tyytyväisiä elämäänsä. Siinä tavoitetta kerrakseen.

Mielikuvaharjoitus on minulle yksi voimakkain keino voimaantua ja suunnitella tulevaisuuttani. Mietin omia tavoitteitani ja nykytilaa. Mitä minä haluan, miten minä voin olla avuksi muille, mistä saan energiaa ja mistä nautin. Tärkeitä kysymyksiä, itse kullekin. Milloin olet kysynyt itseltäsi näitä ja antanut luvan haaveilla?

Voin pitkään huonosti ja minua auttoi todella paljon se, että tein niin paljon mielikuvamatkoja sinne, missä tunsin oloni tyyneksi ja onnelliseksi. Sitten kirjoitin ylös nykytilan ja tulevaisuuden vision. Kirjoittaminen on hyvin voimakas tapa työstää asioita. Tein suuria muutoksia arkeeni ja elämääni ja voin nyt aivan todella hyvin. Olen onnellinen, tyytyväinen ja iloinen, joka ikinen päivä!

Voisin luetella pitkän listan asioita, mitkä ovat mielenpäällä ja haasteita on toki edelleen. Mutta niihin keskittyminen ei muuta asioita. Muutos pitää aina lähteä positiivisuuden kautta, ei pelosta. Mitä asioita sinä muuttaisit elämässäsi, jos sinua ei ohjaisi pelko, viha tai suru? Minkälainen olosi olisi, jos tekisit muutokset?

Näihin ajatuksiin,