4 viikon verkkokurssi nykyisille ja tuleville naisyrittäjille, millä saat 5 ensimmäistä tai seuraavaa asiakasta

Menestyjän bisnespakki - verkkokurssi

Epäröit, että mistä raha tulee, että voi olla yrittäjä ja turvassa taloudellisesti?

 • Opi korvaamaan palkkatulot yrittäjätuloilla, löydät 5 ensimmäistä tai seuraavaa asiakasta ja rakenna työ joustavasti arjen ympärille.
 • Ei enää tunnetta, että on hukassa vaan löydä itsevarmuus ja rohkeus mennä eteenpäin, kun tiedät mistä raha tulee yrityksellesi.
 • Lähde mukaan 4 viikon kurssille ja varaa paikkasi tänään niin säästät 70€ hinnassa. Hinta nousee jo ensi maanantaina ja samalla kurssi alkaa.

Lue eteenpäin, jos olet kyllästynyt miettimään miten voisit korvata palkkatulot yrittäjätuloilla ja löytää ensimmäiset tai seuraavat 5 asiakastasi. Haluatko tuntea olosi itsevarmemmaksi, rohkeammaksi ja valmiimmaksi sekä löytää seuraavat asiakkaasi?

Olen Marika Roth. Olen valmentaja ja missioni on muuttaa naisten elämää oman yrityksen johtamisen, rahan, ajanhallinnan ja jaksamisen ympärillä.

Haluan omalla esimerkilläni näyttää, että taustasta huolimatta, menestys omilla ehdoilla on mahdollista.

Jos tavoitteesi on korvata palkkatulot yrittäjätuloilla tai kasvattaa yrittäjätulojasi niin tämä Menestyjän bisnespakki -verkkokurssi sopii sinulle.

Kurssilla näytän oman menestymisen kaavani ja kerron myös omia kokemuksiani, oppeja ja onnistumisia yrittäjyydestä. Tärkeintä on kuitenkin, että opit luomaan, testaamaan ja hiomaan oman menestymisen kaavasi, mikä tuo todistetusti rohkeutta, rakennetta ja asiakkaita.

Kurssi kestää 4 viikkoa. Sen aikana alat tuntemaan itseäsi itsevarmemmaksi, rohkeammaksi ja valmiimmaksi yrittäjäksi. Löydät 5 ensimmäistä tai seuraavaa asiakasta ja rakennat kaavan, jolla saat aina seuraavat uudet asiakkaat.

Seuraksena alat puhua itsestäsi ja työstäsi varmemmin, ylpeämmin ja tavalla mikä luo hyvän tulevaisuuden itsellesi. Oikeiden asioiden tekeminen tuo toivomasi vapauden.

Ymmärrän sen, että voi tuntua epävarmalta investoida kurssiin. Et tiedä onko sinulla aikaa, ehditkö osallistua, onko siitä hyötyä, onko siitä konkreettista apua kun tilanteesi tuntuu niin toivottomalta tai suurelta möykyltä?

Tiedän vuosien kokemuksella, että kun saat olla erinomaisen ryhmän kanssa, hyvän valmentajan opissa joka on ollut samanlaisessa tilanteessa ja on nyt hyvässä paikassa omassa liiketoiminnassaan... se muuttaa sinua. Ja on aina investoinnin arvoista.

Loppujen lopuksi kyse ei ole siitä, mitä mikäkin moduuli sisältää. Vaan kyse on siitä, että saat todisteita omasta rohkeudesta ja kyvyistäsi.

JOS TUNNISTAT ITSESI SEURAAVISTA ASIOISTA, KURSSI ON SUUNNITELTU JUURI SINULLE:

 • Olet tällä hetkellä palkkatöissä ja koet ettet pääse toteuttamaan itseäsi tai arvojasi työssäsi. Olet ehkä tylsistynyt tai uupunut nykyiseen rooliisi.
 • Haluat aloittaa uuden yrityksen oman jutun parissa, jolla voit auttaa muita ihmisiä.
 • Haluat pystyä korvaamaan palkkatulot (3000-6000€) yrittäjätuloilla niin, että se ei tunnu mahdottomalta tai vaikealta vaan tiedät mihin keskittyä, jotta rahaa tulee.
 • Voit huonosti nykyisessä, mutta lähdet silti joka päivä töihin vaikka elämä tuntuu harmaalta.
 • Haluat lähteä kohti uutta, mutta se pelottaa tai jännittää ja haluat siihen varmuutta. Taustalla on pieni toive jostain paremmasta, mutta et ole vielä osannut tarttua siihen.
 • Sinulla on ehkä säästöjä, mutta myös asuntolaina ja pakollisia kuluja, jotka pakottavat pysymään töissä.
 • Järkipuoli jännittää tai estää sinua, koska et ole aivan varma kaikesta. Joka suunnasta tulee hirveästi ohjeita, mutta niillä ei pääse kiinni siihen, että missä yrittäjyydessä tulee rahaa.
 • Olet hukassa eri ohjeiden ja asioiden kanssa ja et tiedä miten oma viikko rakentuu tuottavasti niin että yrittäminen toisi rahaa.
 • Haluat oppia luomaan omaan elämään ja arkeen sopivan menestymisen kaavan. Jos haluat vapautta niin tämä kaava antaa sen ja voit todistetusti sanoa, että se toimii ja tuo sinulle asiakkaita.
 • Olet tilanteessa, missä ei tule tarpeeksi liikevaihtoa niin saat työkalut jolla voit analysoida tilanteen ja ratkaista se.

Saat kaiken tämän kurssin aikana:

 • Saa yrittäjyyden pohjan, jonka päälle voit rakentaa toimivaa yrittäjyyttä
 • Opit ymmärtämään omaa sekä yrityksen taloutta syvällisesti. Tiedät mitä kuluja on ja miten varaudutaan niihin. Ymmärrät kirjanpitoa ja verotusta.
 • Saat uudenlaisen ymmärryksen markkinointiin ja myyntiin. Tiedät mistä sinun tulot, rahat, tulee, ketä oikein palvelet työlläsi ja ketä haluat palvella.
 • Opit käytännön esimerkkien kautta, että mikä tuo rahaa erilaisissa yrityksissä, jotta voit suunnata tekemisen oikeaan suuntaan.
 • Opit aikatauluttamaan omaa aikaasi niin, että käytät sitä vain tuottavaan tekemiseen. Ja opit rakentamaan oman kaavan siitä.
 • 4 viikon aikana saat tietysti tietoa, mutta ennen kaikkea tukea, jonka avulla voit testata asioita … lopputuloksena saat ne 5 ensimmäistä tai seuraavaa asiakasta ja opit kuinka tuota saat aina seuraavat 5 asiakasta jatkossa.
 • Joka viikko pääset osallistumaan Facebook-liveen, jossa voit kysellä tarkemmin askarruttavia asioita ja kuulet samalla muiden kysymyksiä
 • Pääsyn hyvin aktiiviseen Facebook-yhteisöön keskusteluita ja tehtävien läpikäyntiä varten. Lisäksi ryhmästä löydät itsellesi parin tai pienryhmän, jonka kanssa voit syvemmin käydä läpi asioita vertaisten kanssa.
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennukset materiaalit.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön kurssiin, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena saat varmuutta ja rohkeutta ja kokemuksen siitä mitä on oman palvelun tuotteistuksen testaus eli saat käytäntöä ja konkretiaa. On tärkeää saada onnistumisen tunteita, koska ne kantavat pitkälle.

Kurssi alkaa maanantaina 6.5. Saat silloin sähköpostia, jossa on erikseen linkki kurssin materiaaleihin.

Jatkossa saat joka viikko sähköpostilla (sekä Facebook-ryhmässä) viestin, jossa kerrotaan sen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi olen mukana Facebookissa päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Tässä vielä tarkempi kurssin sisältö viikoittain:

 • Viikko 1 on tutustumista ja ajatuksien lataamista yrittäjyyteen

  Viikolla yksi kirjataan auki tavoitteita, toiveita ja omaa tilannetta. Pääset raapaisemaan pintaa oman identiteetin, tekemisen ja tavoitteiden osalta. Samalla rakennetaan luottamuksellista ilmapiiriä ja tutustutaan muihin, mikä on super tärkeä onnistumisen kannalta.

  Vahvistetaan sitä, että on turvallista luoda ryhmässä, vaikka jokaiselle yksilöllä on vastuu omasta tekemisestään. Aloitetaan oman menestymisen kaavan luomista arjen hallinnasta ja oman aikataulun hallinnasta.

  Käydään läpi muun muassa miten paljon on aikaa käyttää yritykseen, mihin aika menee arjessa nyt ja mihin haluaa sen menevän.

 • Viikko 2 keskittyy mindset-työhön ja menestymisen kaavan luomiseen

  Viikolla 2 tehdään Mindset-harjoituksia, jotka menevät syvemmälle omaan arvoon, yrittäjyyteen, rahaan, menestykseen ja siihen miksi tekee mitä tekee. Osio on tärkeä, koska menestyksen kaava mitä ollaan luomassa perustuu siihen, minkä uskoo olevan mahdollista.

  Tällä viikolla on mukana myös ratkaisukeskeinen terapeutti.

  Samalla aloitetaan asiakkaiden hankinta 5 asiakkaasta.

 • Viikko 3 on markkinointia ja myyntiä

  Mukana on somemarkkinoinnin ammattilainen.

  Pääset testaamaan mainostusta ja mainosten tekemistä. Samalla löydät oman tavan tavoittaa asiakkaat  Lisäksi löydetään oma tapa tavoittaa omat asiakkaat.

  Pääset purkamaan myynnin ja markkinoinnin uskomuksia näkyvyydestä, näiden vaikeudesta tai helppoudesta. Rakennat omaa menestymisen kaava valmiimmaksi.

  Tässä osiossa todella tärkeää on juurikin se, että mitkä toimet tuovat rahaa! Samalla opit mitä kannattaa tehdä itse ja mitä kannattaa ulkoistaa.

 • Viikko 4 on talousviikko

  Mukana on taloushallinnon ammattilainen, joka kertoo luvuista ja siitä, mitä yrittäjän on ymmärrettävä taloudesta.

  Opi tärkeimmät asiat laskutuksesta, perinnästä ja siitä, kuinka omalla toiminnalla voi vaikuttaa valtavasti omaan taloudelliseen tilanteeseen. Pureudutaan myös velkaan.

USKON KURSSIIN TÄYSIN, JOTEN ANNAN SINULLE 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN

Kurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja valmennuksessa olleilta asiakkailtani – ja syy siihen miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle:

Olen naisyrittäjä ja nimenomaan kutsumusyrittäjä, jolle raha-asioiden käsittely on kuitenkin ollut vaikeaa ja vastenmielistä.

Marikan valmennukset ovat auttaneet minua muuttamaan suhtautumiseni rahaan ja raha-asioiden hoitoon täysin. Marikan rohkaisevan ja kannustavan asenteen avulla olen itse saanut paremman otteen asioistani ja uskon taas itseeni, yritykseeni ja tulevaisuuteeni.

Heidi Niemi

Marika on upea ja ammattitaitoinen valmentaja, jolle asiakkaan menestys on kaikkein tärkeintä. Marika antaa uusia näkökulmia ja sparraa asiakkaastaan esiin juuri hänen potentiaalin, jotta menestyminen omassa yrityksessään on pitkäikäistä ja tehokasta.

Marikan ehdoton vahvuus on hänen ilmiömäinen kyky auttaa asiakasta itse löytämään juuri hänen oman menestyksen salaisuus ja tukea asiakasta matkalla siihen.

Asta Väänänen

Kotitehtävät olivat sitten oman hiljaisen hetken punnerruksia. Ne haastoivat miettimään, mitä ihan oikeasti haluan, mitkä ovat vahvuudet ja mitkä niitä kuoppia, joihin putoan.

Hämmästyksekseni ne olivat monelta osin samasta lähteestä kuin ei-yrittäjyyden kuopatkin eli siis jokin persoonan laukkarata, johon tippuu aina uudelleen. Minulla tämä alastatuksesta toimiminen.

Vaikka olen superammattilainen ja tiedän sen yksin ollessani, on sen julkituominen hyvin, hyvin nihkeää. Mutta jokaisen tapaamisen jälkeen tunsin olevani muutaman sentin pitempi ja vahvempi. Jos minulta kysytään, tiedän mihin yrittäjän ohjaan! Marika Roth on minun valintani!!

Merja Uotila

Marika on periksiantamaton tsemppari, joka avasi silmäni työuupumuksessani. Sain ajateltavaa ja tehtävää. Valmennus oli todella kokonaisvaltaista. Kaikki tarkoin harkittua.

Muutoksen matkalla huomasin kuinka paljon minussa onkaan potentiaalia ja mahdollisuuksia edetä. Valmennuksen ansiosta tienaan saman verran kuin ennen, vähemmällä työmäärällä. Suosittelen lämpimästi Marikaa

Johanna Ahola

TÄSTÄ SINÄ MAKSAT OSALLISTUESSASI... JA KAIKEN TÄMÄN SAAT KURSSILTA:

Voit miettiä kurssille osallistumista kahdella tavalla: mitä saat kurssilla ja mitä menetät joka hetki, kun et ole käynyt kurssin oppeja. Mieti kurssille osallistumista investointina:

Jos saat 5 uutta asiakasta, joilta voit laskuttaa 250 euroa kuukaudessa niin se tekee seuraavan puolen vuoden aikana 7500 euroa lisää tuloja. Toisaalta menetät tuon 7500 euroa, jos et saa näitä asiakkaita ja ole hyödyntänyt kurssin oppeja. Ja laske siihen päälle 5 seuraavaa ja 5 seuraavaa asiakasta ja summasta tulee todella iso.

Voit siis miettiä, että menetät rahaa joka hetki, kun et ole mukana kurssilla.

Tässä tarkemmin mitä kaikkea saat, kun lähdet mukaan. Nämä auttavat sinua rakentamaan sen tulovirran, jota kaipaat:

 • Kurssi (ARVO 497 €)

  Saat 4 viikon kurssin, jonka aikana rakennat oman menestymisen kaavasi. Löydät 5 ensimmäistä tai seuraavaa asiakasta ja opit kuinka voit toistaa kaavaa joka tuo sinulle asiakkaita jatkossa.

  Ymmärrät menestyvän yrittämisen perusteet niin taloudesta kuin ajanhallinasta aina myyntiin ja markkinointiin. Palkkatulojen korvaaminen tai yrittäjätulon kasvattaminen tuntuu helpommalta ja turvallisemmalta nyt kuin aikaisemmin.

 • Facebook-live (ARVO 197€)

  Kurssin aikana pidetään joka viikko Facebook-live, jossa voit esittää livenä kysymyksiä Marikalle. Tämä on hyvä hetki pureutua syvemmälle asioihin ja ongelmiin, jotka askarruttavat sinua.

  Pääset myös kuulemaan muiden kysymyksiä ja vastauksia ja oppimaan asioita heidän näkökulmasta. Kuulet ehkä jotain mitä et itse olisi ajatellut tai nähnyt.

 • 4 valmentajan tuki ja osaaminen (ARVO 997 €)

  Mukana on minun lisäkseni kolme asiantuntevaa valmentajaa eri aihealueisiin.

  Mippi Vuorikoski on ratkaisukeskeinen yksilö-ja pariterapeutti ja auttaa mindset-asioiden kanssa.

  Karoliina Behm on somevalmentaja ja auttaa myyntiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa.

  Hanna Mattila on taloushallinnon ammattilainen kuka auttaa henkilökohtaisen ja yrityksen talousasioiden kanssa.

 • Kannustava ryhmä (97 €)

  Pääset mukaan suljettuun FB-ryhmään, jossa voit keskustella saman henkisten, nykyisten ja tulevien, naisyrittäjien kanssa. Ryhmän tuki ja keskustelut ovat arvokas osa kehittymistä yrittäjänä.

Koko kurssin arvo on 1788 euroa. En kuitenkaan pyydä kurssista läheskään sitä hintaa vaan hinta on...

LÄHDE NYT MUKAAN KAMPANJAHINTAAN, SILLÄ HINTA NOUSEE JO MAANANTAINA!

Saat koko kurssin hintaan 129 euroa. (Normaalisti hinta on 199€)

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 1788 tai 199, vaan 129 euroa.

Huom! Tämä kampanjahinta on voimassa vain sunnuntaihin asti ja sen jälkeen hinta nousee.

Kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

KYLLÄ, HALUAN TÄMÄN KURSSIN HINTAAN 129€ (norm. 199€)

Voit maksaa kurssin verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Mobilepay, Pivo ja Masterpass.

Marika on kyllä ihan huippu, erittäin lämmin suositus ♥ Aika monen valmentajan hoivissa olen ollut, mutta näin oivaltavaa ja voimannuttavaa valmennusta ei ole koskaan ennen ollut ♥

Tuija

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Minulle yrittäjyys ei ollut ikinä vaihtoehto, mitä olisin edes miettinyt. Isäni menetti kaiken 90-luvun lamassa.

Silloin rahasta oli tiukkaa ja näin pelon, mikä rahaan liittyi ja sen, kuinka rahalla voi myös hallita. Tein monta päätöstä nuorena ja kaksi ovat olleet elämäni ohjenuoria: tulen aina olemaan taloudellisesti itsenäinen ja minä päätän omasta elämästäni.

Aloitin 23-vuotiaana työt rahoitusalalla, mikä tuntui turvalliselta ja hyvältä paikalta aloittaa ura. 30-vuotiaana siirryin pois rahoitusmaailmasta arvoristiriidan vuoksi. YT-neuvottelujen keskellä sain kuulla, että välitän ihmisistä liikaa ja en voisi edetä organisaatiossa tällä tavalla.

Samaan aikaan unelma omasta valmennusalan yrityksestä oli jo herännyt. Lähdin tätä unelmaa kohden. Yrittäjyystaipaleeni ensimmäisen 3,5 vuoden ajalta on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Tein siitä itselleni vaikean.

En luovuttanut vaikka vaikeaa olikin. Tein paljon työtä omien uskomuksieni kanssa, koodasin uusiksi ajattelutapaani ja puhettani, kouluttauduin ja kohtasin sisäiset demonini.

Se, mikä piti nenäni pinnan yläpuolella oli vahva taustani rahoitusalalta. Ilman sitä, olisin kauhistunut ja lopettanut alkutaipaleen kalliin harrastuksen, sillä sitä yritystoimintani oli. Koska tunsin lukuni eurolleen, pystyin pysymään rauhallisena ja tekemään järjellä suunnitelmia.

Olen nyt tässä vaiheessa yrittäjyyttäni tilanteessa, missä liikevaihtoni on moninkertainen verrattuna pankin palkkaan. En sano tätä kehuakseni vaan todetakseni, että tiedän mistä puhun.

Oma irtautuminen palkkatyöstä on kuitenkin riittävän lähellä, muistan sen pelon ja epävarmuuden kun palkkatulo piti pystyä korvaamaan yritystulolla. Olisin silloin kaivannut käytännönläheisiä oppeja ja vinkkejä asiakkaiden löytämiseen ja yrittäjyyden ymmärrykseen.

”Pystyt mihin vain!” oli hieman turha tsemppi, kun en tiennyt mitä tehdä päivittäin, mistä raha tulisi. Tämän vuoksi olen rakentanut Menestyjän Bisnespakki -kurssin, mikä auttaa ymmärtämään yrittäjän arkea, mutta ennenkaikkea se auttaa osallistujaa luomaan oman menestyksen kaavan, eli saamaan asiakkaita. Siitä yrittäjyydessä on kuitenkin kyse.

Olen omistanut elämäni on tämä: autan naisia itse nousemaan menestykseensä. Jokaisen on otettava vastuu omasta tilanteestaan ja teen töitä vain ihmisten kanssa, ketkä ottavat vastuun ja haluavat nousta, itse, avullani.

Jos haluat luoda oman menestymisen kaavasi ja saada uusia asiakkaita, lähde mukaan Menestyjän bisnespakki -kurssille ja onnistutaan yhdessä!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN MARIKAN VALMENNUKSEEN!

Saat koko kurssin hintaan 129 euroa. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta on siis 129 euroa.

Kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

HUOM! Toimi tänään, sillä hinta nousee jo maanantaina. Kurssin normaali hinta on 199€, joten voi säästää 70€ hinnassa!

Voit maksaa kurssin verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Mobilepay, Pivo ja Masterpass.

NÄITÄ ASIOITA KURSSISTA ON KYSYTTY JA TÄSSÄ ANTAMIANI VASTAUKSIA

 • q-icon"Voinko osallistua, jos vasta mietin sivutoimista yrittämistä?"

  Menestyjän Bisnespakki on juurikin sinulle. Sivutoiminen yrittäjyys on hyvä tapa lähteä testaamaan omaa ideaa ja myös sitä, onko yrittäjyys oma juttu.

  Perusjutut yrittäjyydestä on hyvä hallita, olit sitten sivutoiminen tai täysiaikainen yrittäjä. Tämä on myös oivallinen tapa kerätä kokemusta ja rohkeutta myyntiin ja kohtaamisiin. Ennenkaikkea nyt on hyvä aika testata ideaa!

 • q-icon"Mulla on vasta idea. En ole valmis lähtemään tekemään täysillä. Voinko silti osallistua?"

  Voit! Ja nyt on mahtava mahdollisuus lähteä kokeilemaan ja testamaan omaa ideaa. Usein me jäädään kiinni idean kehittämiseen, keskustelematta potentiaalisien asiakkaiden kanssa. Nyt on siis oivallinen keino katsoa, olisiko ideasta perätä liiketoimeksi.

 • q-icon"Olen toiminut yrittäjänä jo vuosia, eli kokemusta on jo, mutta haluaisin boostata myyntiäni. Onko tämä minulle?"

  Kyllä vain on, sillä Menestyjän Bisnespakki pureutuu juurikin siihen, että näet mikä toiminta tuo sinulle asiakkaita ja tällöin voit keskittyä niihin toimiin.

  Kurssin tavoitteena on se, että osallistuja saa 5 seuraavaa asiakasta ja luot itsellesi kaavan, mitä voit monistaa jatkossa ja saada koko ajan lisää asiakkaita.

 • q-icon"Olen ollut yrittäjä pitkään, mutta haluaisin lähteä uusille urille. Sopiiko tämä minulle vai onko tässä paljon perusjuttuja?"

  Kyllä ja ei. Menestyjän Bisnespakki on kivijalka yrittäjyyteen, missä tärkeät asiat opitaan: mindset, talous ja myynti ja markkinointi.

  Nyt kun olet lähdössä uusille urille niin silloin varmasti on tilaa testaamiselle ja uusien potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnille! Kurssi on mainio juuri tähän.

 • q-icon"Riittäkö mulla aika ja paljonko tämä vie aikaa? Sitooko tämä aikaani tosi paljon?"

  Ei sido. 4 viikkoa on hauska yhteinen matka, jonka aikana koet paljon.

  Kerran viikossa meillä on yhteinen tunnin live-valmennus ja sen lisäksi olen käytettävissä kysymyksiin.

  Itse opiskeluaika ja testaamisaika on taas sitä, mikä tulee tuomaan sinulle rahaa kassaan. Siihen on varmasti aikaa!

 • q-icon"Onko tää kertaluontoinen juttu?"

  Kurssi kestää 4 viikkoa ja samaan hintaan pääset syksyllä kertaamaan uudelle kurssille!

 • q-icon"Tää on tosi laaja kokonaisuus. Onko mulla varaa tähän?"

  Olen pilkkonut palasiin vuosien opit ja sen, mikä on maksanut mulle kymmeniä tuhansia euroja. Yksityisvalmennuksen hinnat ovat toista tuhatta.

  Tämän saat nopeana alle satasella! Eli todella hyvä diili, vaikka itse sanonkin.

 • q-icon"Olen käynyt joskus kurssilla ja sieltä en saanut mitään. Mistä tiedän sopiiko tämä mulle?"

  Kurssilla on 14 päivän takuu, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

  Kun lähdet tekemään ja kokeilemaan, uskon että saat kurssista paljon!

  Työtä en voi tehdä puolestasi, mutta kuljen rinnalla, auttaen ja kannustaen ja ratkaisujan yhdessä kanssasi etsien!

 • q-icon"En halua olla pelkästään töissä vaan olla enemmän perheen kanssa. Onnistuuko se?

  Haluan auttaa ihmisiä tasapainottamaan elämän ja työn väliä niin, että voi viettää enemmän aikaa perheen kanssa. Uskon rikkaaseen arkeen.

  Ja se mahdollistuu sen kautta, että sinulla on riittävät tulot ja tietynlainen ennakoitavuus tekemisessä, mitkä vapauttavat sun kapasiteettiä lähimmäisille ja itsellesi.

 • q-icon"Haluan mukaan! Miten voin maksaa kurssin?"

  Kurssin voi maksaa normaalisti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. 

  Klikkaat vain nappia ja menet kassalle. Voit siellä valita haluamasi maksutavan.

Lähde mukaan tänään niin ehdit hyvin jo osallistuneiden naisten joukkoon ja pääset osaksi kannustavaa ryhmäämme

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN MENESTYJÄN BISNESPAKKI -KURSSILLE!

Saat koko kurssin hintaan 129 euroa (normaalisti hinta on 199€). Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta on siis 129 euroa eli säästät 70 euroa hinnassa.

Kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Voit maksaa kurssin verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Mobilepay, Pivo ja Masterpass.

HALUATKO KYSYÄ JOTAIN ENNEN TILAUSTA?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla meille osoitteeseen marika@marikaroth.com.

NÄHDÄÄN KURSSILLA!

- Marika