Menestyjän Bisnespakki®

Vuonna 2018 saavutin yhden urani merkkipaalun ja pidin kädessäni ensimmäistä tietokirjaani, Menestyjän Bisnespakkia®. Kirja syntyi, kun huomasin yrittäjyyskoulutuksissa vastaavani samoihin kysymyksiin kerta toisensa jälkeen ja mietin, miksi ei ole olemassa kirjaa, joka kasaa tämän kaiken yhteen? Hyvin pian siitä allekirjoitin kustannussopimuksen Tammen kanssa, ja Menestyjän Bisnespakki® syntyi. 

Huomaathan, kyseessä on bisnespakki, as a toolkit. Kirjan tavoite on toimia työkalupakkina yrittäjyyden taipaleella, hetkissä, jolloin yrittäjä kaipaa sparrausta. 

Ja nyt vielä virallinen esittelyteksti ja pääsetkin tilaamaan oman kappaleesi helposti!

Jos kuuntelet kirjaa mieluummin äänikirjana, löydät sen kaikista äänikirjapalveluista, lukijana yours truly.

Menestyjän Bisnespakki kansikuva

Kohti omaa bisnesunelmaa!

Yhdistä sydämen työ ja liiketoiminta!

Muuta uskomuksia ja irrottaudu esteistä, jotka hidastavat menestystarinasi luomista. Menestyjän Bisnespakki® on työkirja, joka antaa avaimet yrittäjyyden perusteisiin uudella, hauskalla ja käytännönläheisellä tavalla. Kirja on tarkoitettu jokaiselle aloittavalle, sivutoimiselle tai jo pidempään toimineelle yrittäjälle, jota perinteiset bisneskirjat eivät innosta.

Kirjan sisältö koostuu kolmesta eri osa-alueesta, jotka johdattavat lukijan oman bisnesunelman äärelle.

1. Mielenlaatu ja bisnesunelman suunnittelu
2. Taloushallinto
3. Markkinointi ja myynti

Menestyjän Bisnespakki® opettaa liiketoiminnan perusteet kevyesti, mutta kattavasti ja auttaa ottamaan yrittäjyyden haltuun sujuvasti. Kirjan avulla lukija oivaltaa, mitä menestyvän yrityksen rakentamiseen tarvitaan.

Saat tilattua oman kirjasi hintaan 17,90 euroa. Hinta sisältää alv 10% ja postikulut Suomessa.

Huomaathan lisätä puhelinnumerosi ja postitusosoitteesi tilausta tehdessäsi,kiitos! 

Kirja postitetaan 1-3 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

Kustantaja: Tammi 

Julkaisu: Tammikuu 2018 (Kirja) Tammikuu 2018 (MP3-äänikirja) Tammikuu 2018 (E-kirja) Sivumäärä: 176 s. (Kirja) Kategoria: Tietokirjallisuus, Työelämäntaidot, yrityskirjat