"8 viikon verkkokurssi henkisesti ja taloudellisesti palkitsevaan naisyrittäjyyteen, joka maksaa sinulle itsensä 75-kertaisesti takaisin seuraavan puolen vuoden aikana."

Menestyjän bisnespakki - verkkokurssi

Mukana jo yli 140 naista. Oletko sinä seuraava? Edellinen ryhmä starttasi 9.9, mutta ehdit vielä hyvin mukaan!

Epäröitkö, että mistä raha tulee, että voit olla yrittäjänä turvassa taloudellisesti?

Tuntuuko joskus siltä, että yrittäminen meinaa vaarantaa arvomaailmasi ja joudut tinkimään sinulle tärkeistä asioista?

Niin ei tarvitse olla! Kerron sinulle miten, tämän verkkokurssini avulla.

 • Jos olet töissä, mutta mietit yrittäjyyttä: Kurssin avulla opit korvaamaan palkkatulosi yrittäjätuloilla, löytämään 5 ensimmäistä asiakasta ja rakentamaan työsi joustavasti arjen ympärille.
 • Kurssi sopii sinulle myös, jos olet jo yrittänyt jonkin aikaa ja haluat viedä toimintasi taloudellisesti seuraavalle tasolle.
 • Ei enää tunnetta, että olet hukassa, vaan löydät itsevarmuuden ja rohkeuden mennä eteenpäin, kun tiedät, että yrityksellesi on varmistetut tulot.

Lue eteenpäin, jos olet kyllästynyt miettimään miten talousasiat kannattaa järjestää yrityksessä (tai kun ryhdyt yrittäjäksi) tai mistä löydät ne ensimmäiset (tai seuraavat) 5 asiakastasi.

Olen Marika Roth. Olen valmentaja ja missioni on muuttaa naisten elämää oman yrityksen johtamisen, rahan, ajanhallinnan ja jaksamisen ympärillä.

Haluan omalla esimerkilläni näyttää, että taustasta huolimatta, menestys omilla ehdoilla on mahdollista.

Jos tavoitteesi on korvata palkkatulot yrittäjätuloilla tai kasvattaa yrittäjätulojasi tinkimättä arvomaailmastasi, niin tämä Menestyjän bisnespakki -verkkokurssi sopii juuri sinulle.

Kurssilla näytän oman menestymisen kaavani ja kerron myös omia kokemuksiani, oppeja ja onnistumisia yrittäjyydestä. Tärkeintä on kuitenkin, että opit luomaan, testaamaan ja hiomaan oman menestymisen kaavasi, mikä tuo todistetusti rohkeutta, rakennetta ja asiakkaita.

Kurssi kestää 8 viikkoa. Sen aikana alat tuntemaan itseäsi itsevarmemmaksi, rohkeammaksi ja valmiimmaksi yrittäjäksi. Löydät 5 ensimmäistä tai seuraavaa asiakasta ja rakennat kaavan, jolla saat aina seuraavat uudet asiakkaat.

Seuraksena alat puhua itsestäsi ja työstäsi varmemmin, ylpeämmin ja tavalla, mikä luo hyvän tulevaisuuden itsellesi. Oikeiden asioiden tekeminen tuo toivomasi vapauden.

Ymmärrän sen, että sinusta voi tuntua epävarmalta investoida tähän kurssiin. Et tiedä onko sinulla aikaa, ehditkö osallistua, onko siitä hyötyä, onko siitä konkreettista apua, kun tilanteesi tuntuu toivottomalta tai suurelta möykyltä?

Tiedän vuosien kokemuksella, että kun saat olla erinomaisen ryhmän kanssa, hyvän valmentajan opissa, joka on ollut samanlaisessa tilanteessa ja on nyt hyvässä paikassa omassa liiketoiminnassaan... se muuttaa sinua. Ja on aina investoinnin arvoista.

Loppujen lopuksi kyse ei ole siitä, mitä mikäkin kurssin moduuli sisältää. Vaan kyse on siitä, että saat todisteita rohkeudestasi ja kyvyistäsi.

JOS TUNNISTAT ITSESI SEURAAVISTA ASIOISTA, KURSSI ON SUUNNITELTU JUURI SINULLE:

 • Olet tällä hetkellä palkkatöissä ja koet ettet pääse toteuttamaan itseäsi tai arvojasi työssäsi. Olet ehkä tylsistynyt tai uupunut nykyiseen rooliisi.
 • Haluat aloittaa uuden yrityksen oman jutun parissa, jolla voit auttaa muita ihmisiä.
 • Haluat pystyä korvaamaan palkkatulot yrittäjätuloilla niin, että se ei tunnu mahdottomalta tai vaikealta vaan tiedät mihin keskittyä, jotta rahaa tulee.
 • Voit huonosti nykyisessä työssäsi, mutta lähdet silti joka päivä töihin, vaikka elämä tuntuu harmaalta.
 • Haluat lähteä kohti uutta, mutta se pelottaa tai jännittää ja haluat siihen varmuutta. Taustalla on pieni toive jostain paremmasta, mutta et ole vielä osannut tarttua siihen.
 • Sinulla on ehkä säästöjä, mutta myös asuntolaina ja pakollisia kuluja, jotka pakottavat pysymään töissä.
 • Järkipuoli jännittää tai estää sinua, koska et ole aivan varma kaikesta. Joka suunnasta tulee hirveästi ohjeita, mutta niillä ei pääse kiinni siihen, missä yrittäjyydessä tulee rahaa.
 • Olet hukassa eri ohjeiden ja asioiden kanssa ja et tiedä miten oma viikko rakentuu tuottavasti niin, että yrittäminen toisi rahaa.
 • Haluat oppia luomaan omaan elämään ja arkeen sopivan menestymisen kaavan. Jos haluat vapautta, niin tämä kaava antaa sen ja voit todistetusti sanoa, että se toimii ja tuo sinulle asiakkaita.
 • Olet tilanteessa, missä ei tule tarpeeksi liikevaihtoa. Kurssilla saat työkalut, joilla voit analysoida tilanteen ja ratkaista sen.

Saat kaiken tämän kurssin aikana:

 • Saat yrittäjyyteen selkeän kaavan, jonka päälle voit ryhtyä rakentamaan omaa yritystäsi. Saat myös vertaistuen matkalle.
 • Opit ymmärtämään omaa, sekä yrityksen taloutta syvällisesti. Tiedät mitä kuluja on ja miten varaudutaan niihin. Ymmärrät kirjanpitoa ja verotusta.
 • Saat uudenlaisen ymmärryksen markkinointiin ja myyntiin. Tiedät mistä sinun tulot ja rahat tulee, ketä palvelet työlläsi ja ketä haluat palvella. Opit viestimään sillä tavalla joka tuntuu sinulle hyvältä.
 • Opit käytännön esimerkkien kautta, mikä tuo rahaa erilaisissa yrityksissä, jotta voit suunnata tekemisen oikeaan suuntaan.
 • Opit aikatauluttamaan omaa aikaasi niin, että käytät sitä vain tuottavaan tekemiseen.
 • 8 viikon aikana saat tietysti tietoa, mutta ennen kaikkea tukea, jonka avulla voit testata asioita. Lopputuloksena saat ne 5 ensimmäistä tai seuraavaa asiakasta ja opit kuinka sinulle suunniteltua ja toimivaksi todettua asiakashankintakaavaa voi toistaa yhä uudelleen.
 • Pääset osallistumaan viikottain Facebook-liveen (videokeskustelu), jossa voit kysellä tarkemmin askarruttavia asioita kuullen samalla muiden kysymyksiä.
 • Pääsyn hyvin aktiiviseen Facebook-yhteisöön keskusteluita ja tehtävien läpikäyntiä varten. Lisäksi ryhmästä löydät itsellesi parin tai pienryhmän, jonka kanssa voit käydä asioita syvemmin läpi. Osasta osallistujista tulee elinikäisiä ystäviä toisilleen!
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön kurssiin, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena saat varmuutta, rohkeutta ja kokemuksen siitä, mitä on oman palvelun tuotteistuksen testaus. Miten rakennat jotain sellaista, jonka ihmiset haluavat ostaa. Saat käytäntöä ja konkretiaa. On tärkeää saada onnistumisen tunteita, koska ne kantavat pitkälle.

Saat joka viikko sähköpostilla (sekä Facebook-ryhmässä) viestin, jossa kerrotaan kyseisen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi olen mukana Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Tässä vielä tarkempi kurssin sisältö viikoittain:

 • Viikko 1: Opi ymmärtämään omaa tekemistäsi, asettamaan tavoitteet ja mitkä asiat auttavat sinua rakentamaan kannattavan yrityksen

  Tutustutaan valmentajiin ja muihin kurssilla mukana oleviin. Tavoitteena on se, että löydät porukasta oman kanssamatkustajan, jonka kanssa voitte kulkea kurssin (ja toivottavasti myös sen jälkeen!) toisianne tukien. Opetellaan sitä, kuinka paljon apua toisistamme voi toisillemme oikeasti olla. Rakennetaan luottamuksellista ilmapiiriä, mikä on tärkeää onnistumisen kannalta.

  Ensimmäisella viikolla teet oman tavoitekarttasi ja pääset harjoitusten kautta avamaan omaa tekemistä. Kirkastetaan arvot, missio, visio ja liikeidea (tämä on hyvä tehdä säännöllisesti, vaikka olisit ollut yrittäjänä jo vuosia).

 • Viikko 2: Opi näkemään kuinka omat ajatuksesi muokkaavat tekemistäsi ja mitkä ajatusmallit ovat saattaneet estää tai hidastaa sinua yrittäjänä

  Viikon teemana on mindset. Tehdään harjoituksia, jotka menevät syvemmälle omaan arvoon, yrittäjyyteen, rahaan, menestykseen ja siihen miksi tekee, mitä tekee. Osio on tärkeä, sillä sen kautta luot oman menestyksen kaavan: näkemällä mikä on itselle tärkeää ja miksi. Tällöin myös toiminta ohjautuu tavoitteitasi tukevaksi.

  Käsitellään sabotointia ja huijarisyndroomaa terapeutti Mippi Vuorikosken kertomana Facebook-livevalmennuksessa.

 • Viikko 3: Näin voit markkinoida itseäsi ja omaa liiketoimintaasi tehokkaasti, mutta ilman tyrkyttämistä (tai kalliita mainostoimistoja)

  Markkinoinnin viikolla mukana on somemarkkinoinnin ammattilainen Karoliina Behm ja graafinen suunnittelija Marjo-Riitta Hautala.

  Opit valitsemaan omat kanavat ja miettimään yritysilmettä. Pääset oppimaan lisää kotisivuista, markkinoinnista ja näkyvyydestä. Opit miettimään viestiäsi asiakkaan näkökulmasta. Samalla löydät omat kanavat ja sinulle sopivan tyylin tavoittaa asiakkaat.

  Rakennat omaa menestymisen kaavaa valmiimmaksi.

 • Viikko 4: Opi pyörittämään yrityksen ja yrittäjän taloutta ja tekemään luvuista parhaita ystäviäsi

  Talous ja käytännön asiat yrittäjyydestä. Neljännellä viikolla opit hyvin käytönnönläheiset asiat yrityksen talouden pyörittämisestä.

  Mukana on taloushallinnon ammattilainen ja valmentaja Pirjo Talman, joka kertoo käytännön talousasioista, eli siitä, mitä yrittäjän on ymmärrettävä taloudesta.

  Opit tärkeimmät asiat laskutuksesta, perinnästä ja kuinka omalla toiminnalla voi vaikuttaa valtavasti omaan taloudelliseen tilanteeseen. Pureudutaan myös velkaan.

 • Viikko 5: Menestyksen kaava - avain sinun unelmatulevaisuuteen

  Keskitytään oman menestyksen kaavan hiomiseen ja testaamiseen. Kerrataan mennyttä ja jo opittuja asioita, paneudutaan materiaaleihin. Vietetään toteutusviikko ja syvennytään tehtäviin.

  Viikko, jolloin voit kysyä rauhassa askarruttavia kysymyksiä.

 • Viikko 6: Miten saat ihmiset ostamaan sinulta oikeasti, ilman tyrkyttämistä

  Tutustutaan myynnin portaisiin ja hiotaan myynnin strategia kuntoon. Selvität oman toimivan tapasi myydä.

  Viikon aikana testaat viimeistään omaa menestyksen kaavaa ja treenaat myyntiä kannustavan tsempin ympäröimänä.

 • Viikko 7: Opi ymmärtämään taloutta, rahaa ja uskomuksia rahasta... näet miksi ajatuksesi voivat estää sinua tienaamasta niin paljon kuin oikeasti ansaitsisit

  Toisen rahaviikon aikana käsitellään mielenlaatua rahan ja oman ansaitsemisen ympärillä. Puhutaan erilaisista rahauskokemuksista.

  Monesti suurin este vaurastumisen edessä on se, että opimme rahasta liikaa jo ennen kuin osasimme arvioida uskomuksiamme kriittisesti.

 • Viikko 8: Varmista, että viet jokaisen opitun asian käytäntöön, rakennat menestyvän yrityksen ja luot oman näköisen elämän itsellesi

  Päätösviikko. Miten tästä eteenpäin, kun valmennus päättyy? Opitun kertausta, taitojen ja käytäntöjen viemistä arkeen. Katseet tulevaisuuteen! Yhteistietojen vaihtelua ja jatkotapaamisten sopimista uusien ystävien kanssa.

USKON KURSSIIN TÄYSIN, JOTEN ANNAN SINULLE 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN

Kurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoitat asiasta minulle laittamalla sähköpostitse tilinumerosi.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja Menestyjän bisnespakki -kurssilla olleilta asiakkailtani – ja syy siihen miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle:

Tärkein juttu oli henkisyyden nivouttaminen yritystoimintaan. Lähdin myös rohkeasti hinnoittelemaan palveluni. Se on toiminut. Lähdin myös rohkeasti valikoimaan asiakkaani. Sekin on toiminut. Näitä kahta asiaa tuskin olisin kokeillut ilman kurssia!

Asiakkaita tulee kiitettävästi. Rahauskokemusten käsittely pisti pohtimaan. En ollut aikaisemmin ajatellut asiaa. Nopealla pohdinnalla totesin että raha-asiani ovat aina edenneet impulsiivisesti ja kaikki mitä tulee myös menee. Tässä kohtaa laitoin jarruja päälle ja opettelen uutta tapaa. Tähänkin sinulta löytyi hyvät neuvot!

Fb -ryhmä on ihan jees. Tosin sellaisissakin yleensä turhaudun. Mutta tässäpä on kurssisi hienoin asia. Pystyt samalla kertaa tarjoamaan paljon veivaajille ja sitten tällaisille ”reikä seinään ja piano sisään” -tyypeille! Harva tavoittaa niin monenlaista ihmistyyppiä samalla kertaa samalla sisällöllä.

Että voisin melkein vannoa että tämän kurssin sisällössä oli todellakin universumi mukana suunnitteluryhmässä. Iso kiitos sinulle ja muille ketkä itsenne likoon asiantuntijoina tälle kurssille laitoitte!

Toteutuspuoli pelitti myös loistavasti. Kaikki sujui niinkuin vettä vaan ja vaikutti tosi helpolta. Vaikka uskon että taustatyötä on tehty varmasti paljon. Minkäänlainen tuska taikka hiki ei näkynyt vaan kaikki sujui höyhenenkevyesti.

Pia

Olen naisyrittäjä ja nimenomaan kutsumusyrittäjä, jolle raha-asioiden käsittely on kuitenkin ollut vaikeaa ja vastenmielistä.

Marika on auttanut minua muuttamaan suhtautumiseni rahaan ja raha-asioiden hoitoon täysin. Marikan rohkaisevan ja kannustavan asenteen avulla olen itse saanut paremman otteen asioistani ja uskon taas itseeni, yritykseeni ja tulevaisuuteeni.

Heidi

Mukaanlähtö verkkokurssille tuntui mukavalta ja sopivalta haasteelta. Ajattelin, että kurssilta saisin jotain virikkeitä ja suuntaa tulevaan yritystoimintaan. Tunsin, iloa ja odotusta.

Epäilyjä ei ollut, olin avoimin mielin matkassa. Tämän hetken fiilis on hyvä ja varmasti pystyn hyödyntämään monia esiin tulleita asioita. Valmennuksen aikana oma ajattelutapa ja asioihin suhtautuminen muuttui.

Valmennuksen aikana tekemäni huomio: moni muukin painiskelee samojen kysymysten äärellä. Vertaistuki on luultua tärkeämpää.

Talousosio tuntui helpoimmalta, koska siitä kokemusta eniten. Tuloksia...olen suullisesti markkinoinut itseäni enemmän, alkanut harkita vähintäänkin FB-sivun päivitystä ja someaktiivisuuden lisäämistä. Ehkä kokeilen omia verkkosivujakin, joko itse tai ulkoistan.

Sellainen joka harkitsee valmennukseen lähtemistä, suosittelisin ehdottomasti. Vierailevat tähdet ja Pirjo olivat tosi hyviä. Oman yrittämisen suuntaa täytyy vielä tarkentaa. Unelma-asiakkaan profiili melko selvä. Omat arvot selvät.

Uskon, että asiat järjestyvät ja saavat tarkemman suunnan tehtävien teon myötä. Vuoden, puolentoista sisällä olen siirtynyt kokoaikaiseen yrittämiseen. Kotikonttori on päätyöpaikkani. Kiitos Marika.

Johanna

Marika on upea ja ammattitaitoinen valmentaja, jolle asiakkaan menestys on kaikkein tärkeintä. Marika antaa uusia näkökulmia ja sparraa asiakkaastaan esiin juuri hänen potentiaalin, jotta menestyminen omassa yrityksessään on pitkäikäistä ja tehokasta.

Marikan ehdoton vahvuus on hänen ilmiömäinen kyky auttaa asiakasta itse löytämään juuri hänen oman menestyksen salaisuus ja tukea asiakasta matkalla siihen.

Asta

Lähdin Menestyjän bisnespakki -kurssille rennoin rantein, katsomaan miten kirja oli muotoutunut verkkoversioksi. Olin osallistunut aikaisemmin monille eri verkkokursseille ja ajattelin tietäväni pelin hengen: kurssi aloitetaan innoissaan, tehdään muistiinpanot ja katsotaan videot ajallaan. Into tulisi kutenkin hiipumaan loppua kohden ja viimeiset tehtävät suoritettaisiin ohimennen, jos ollenkaan.


Menestyjän bisnespakki oli todella erilainen verkkokurssi, mihin olin tottunut. Olin häkeltynyt kurssin Facebook-ryhmän aktiivisuudesta, jossa sain todella kokea miltä tuntuu saada vertaistukea muilta yrittäjiltä. Suurimmat kurssilta saadut oivallukset liittyivät omiin ajatuksiini ja näkökulmiini. Kurssilla kulminoitui hyvin se, että lopulta lähes kaikessa on kyse omista ajatuksistaan.


Sain kurssin aikana kirkastettua omaa palvelukokonaisuuttani ja liiketoimintani ydintä. Jo valmiiksi kannattava liiketoimintani sai kurssiviikkojen myötä selkeyttä ja suuntaa, jota kohti menen nyt todella hyvällä energialla ja vauhdilla. Suosittelisin MBP-verkkokurssia yrittäjille, jotka haluavat kirkastaa omaa tekemistään, saada lisäpotkua liiketoimintaansa sekä innostua ja inspiroitua vertaistuesta!

Kevään 2019 kurssille osallistunut

Kaikki epäilykseni poistuivat heti kättelyssä! Ensin tuli ajankäyttökysymykset. Aloin pitää tuntipäiväkirjaa ja kokosin sitten tulokset yhteen - todella pysäyttävää! Sitten tuli yritystä koskevat missio ja visiokysymykset. Niiden myötä toiminimiajatus siirtyi päästä paperille ja selkiytyi.

Aloin tosissani uskoa siihen, että alan tehdä töitä omalla toiminimellä! Mindsettiin ja manifestointiin mentäessä olin jo aivan liekeissä toiminimen suhteen! Tajusin, että olen juuri oikea henkilö siihen mitä kohti minut on nyt tuupattu! Menestykseni kaava <3

Huijarisyndrooma ja sabotointilivet oli niin just mulle! Viimeisetkin epäilyt toiminimeä kohtaan karisivat. Kun unelma asiakkaani ja myyntitapani oli kirjattu, oli toiminimi niitattu! Pistin toiminimen hakuun ja sieltä se tuli. Someliven jälkeen lähti kotisivujen teko vauhtiin.

En liioittele yhtään kun sanon, että sinä Marika teit unelmastani totta! Kiitos <3 Marika sä oot huippu! Sun ansiosta mulla on oma firma! Kiitollisena kaikista viisaista sanoistasi.

Jaana

TÄSTÄ SINÄ MAKSAT OSALLISTUESSASI... JA KAIKEN TÄMÄN SAAT KURSSILTA:

Voit miettiä kurssille osallistumista kahdella tavalla: mitä saat kurssilla ja mitä menetät joka hetki, kun et ole käynyt kurssin oppeja. Mieti kurssille osallistumista investointina:

Jos saat 5 uutta asiakasta, joilta voit laskuttaa 250 euroa kuukaudessa per asiakas, se tekee seuraavan puolen vuoden aikana 7500 euroa lisää tuloja. Toisaalta menetät tuon 7500 euroa, jos et saa näitä asiakkaita ja ole hyödyntänyt kurssin oppeja. Ja laske siihen päälle 5 seuraavaa ja sitä seuravaa asiakasta. Summasta tulee todella iso.

Voit siis miettiä, että menetät rahaa joka hetki, kun et ole mukana kurssilla.

Tässä tarkemmin mitä kaikkea saat, kun lähdet mukaan. Nämä auttavat sinua rakentamaan sen tulovirran, jota kaipaat:

 • 8 viikon intensiivinen kurssi, jossa katsot uskomuksia mitkä estävät sinua menestymästä ja rakennat selkeät askeleet, joiden avulla menet seuraavalle tasolle (ARVO 497€)

  Saat 8 viikon kurssin, jonka aikana rakennat oman menestymisen kaavan. Löydät 5 ensimmäistä tai seuraavaa asiakasta ja opit kuinka voit toistaa kaavaa joka tuo sinulle asiakkaita jatkossa.

  Ymmärrät menestyvän yrittämisen perusteet niin taloudesta kuin ajanhallinasta aina myyntiin ja markkinointiin. Palkkatulojen korvaaminen tai yrittäjätulon kasvattaminen tuntuu helpommalta ja turvallisemmalta nyt kuin aikaisemmin.

 • Facebook-live valmennus Marikan kanssa (ARVO 197€)

  Kurssin aikana pidetään joka viikko Facebook-live, jossa voit esittää livenä kysymyksiä. Liven aikana käsitellään myös jokaisen viikon aihetta ja keskustellaan asiasta sen ympärillä. Nämä ovat hyviä hetkiä pureutua syvemmälle asioihin ja ongelmiin, jotka askarruttavat sinua.

  Pääset myös kuulemaan muiden kysymyksiä ja vastauksia ja oppimaan asioita heidän näkökulmasta. Kuulet ehkä jotain, mitä et itse olisi ajatellut tai nähnyt.

 • Neljän eri valmentajan tuki ja osaaminen (ARVO 997€)

  Mukana on minun lisäkseni kolme asiantuntevaa valmentajaa eri aihealueista. Aihealueisiin paneudutaan valmentajien avulla Facebook-livetallenteissa ja -lähetyksissä.

  Mippi Vuorikoski on ratkaisukeskeinen yksilö- ja pariterapeutti. Mippi avaa asiaa mindsetistä.

  Karoliina Behm on somevalmentaja, joka avaa asiaa myynnistä ja markkinoinnista. 

  Pirjo Talman on taloushallinnon ammattilainen, joka avaa asiaa henkilökohtaisesta taloudesta ja yritykseen liittyvistä talousasioista.

 • Kannustava ryhmä, josta saat uutta verkostoa, tukiverkon ja ystäviä (ARVO 97€, oikeastihan arvo on mittaamaton)

  Pääset mukaan aktiiviseen ja suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella saman henkisten, nykyisten ja tulevien, naisyrittäjien kanssa. Ryhmän tuki ja keskustelut ovat arvokas osa kehittymistä yrittäjänä.

Koko kurssin arvo on 1788 euroa. En kuitenkaan pyydä kurssista läheskään sitä hintaa, vaan...

Lähde mukaan tänään ja opit kuinka korvaat palkkatulosi yrittäjätuloilla, löydät 5 ensimmäistä (tai seuraavaa) asiakasta ja rakennat työsi joustavasti arjen ympärille

Saat koko kurssin hintaan 149 euroa. (Normaalisti hinta on 199€)

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 1788€ tai 199€, vaan 149 euroa. Kaiken lisäksi voit osallistua kurssille ilman riskiä, 100 % tyytyväisyystakuulla.

KYLLÄ, HALUAN TÄMÄN KURSSIN HINTAAN 149€ (Norm. 199€)

Edellinen valmennusryhmä starttasi 9.9, mutta ehdit vielä hyvin mukaan!

Voit maksaa kurssin verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Mobilepay, Pivo ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Marika on kyllä ihan huippu, erittäin lämmin suositus! Aika monen valmentajan hoivissa olen ollut, mutta näin oivaltavaa ja voimannuttavaa valmennusta ei ole koskaan ennen ollut.

Tuija

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Minulle yrittäjyys ei ollut ikinä vaihtoehto, mitä olisin edes miettinyt. Isäni menetti kaiken 90-luvun lamassa.

Silloin rahasta oli tiukkaa ja näin pelon, mikä rahaan liittyi ja sen, kuinka rahalla voi myös hallita. Tein monta päätöstä nuorena ja kaksi ovat olleet elämäni ohjenuoria: tulen aina olemaan taloudellisesti itsenäinen ja minä päätän omasta elämästäni.

Aloitin 23-vuotiaana työt rahoitusalalla, mikä tuntui turvalliselta ja hyvältä paikalta aloittaa ura. 30-vuotiaana siirryin pois rahoitusmaailmasta arvoristiriidan vuoksi. Sain kuulla, että välitän ihmisistä liikaa ja en voisi edetä organisaatiossa tällä tavalla.

Samaan aikaan unelma omasta valmennusalan yrityksestä oli jo herännyt. Lähdin tätä unelmaa kohden. Yrittäjyystaipaleeni ensimmäisen 3,5 vuoden ajalta on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Tein siitä itselleni vaikean.

En luovuttanut vaikka vaikeaa olikin. Tein paljon työtä omien uskomuksieni kanssa, koodasin uusiksi ajattelutapaani ja puhettani, kouluttauduin ja kohtasin sisäiset demonini.

Se, mikä piti nenäni pinnan yläpuolella oli vahva taustani rahoitusalalta. Ilman sitä, olisin kauhistunut ja lopettanut alkutaipaleen kalliin harrastuksen, sillä sitä yritystoimintani oli. Koska tunsin lukuni eurolleen, pystyin pysymään rauhallisena ja tekemään järjellä suunnitelmia.

Olen nyt tässä vaiheessa yrittäjyyttäni tilanteessa, missä liikevaihtoni on moninkertainen verrattuna pankin palkkaan. En sano tätä kehuakseni vaan todetakseni, että tiedän mistä puhun.

Oma irtautuminen palkkatyöstä on kuitenkin riittävän lähellä, muistan sen pelon ja epävarmuuden kun palkkatulo piti pystyä korvaamaan yritystulolla. Olisin silloin kaivannut käytännönläheisiä oppeja ja vinkkejä asiakkaiden löytämiseen ja yrittäjyyden ymmärrykseen.

”Pystyt mihin vain!” oli hieman turha tsemppi, kun en tiennyt mitä tehdä päivittäin, mistä raha tulisi. Tämän vuoksi olen rakentanut Menestyjän Bisnespakki -kurssin, mikä auttaa ymmärtämään yrittäjän arkea, mutta ennenkaikkea se auttaa osallistujaa luomaan oman menestyksen kaavan, eli saamaan asiakkaita. Siitä yrittäjyydessä on kuitenkin kyse.

Olen omistanut elämäni tälle: autan naisia itse nousemaan menestykseensä. Jokaisen on otettava vastuu omasta tilanteestaan ja teen töitä vain ihmisten kanssa, ketkä ottavat vastuun ja haluavat nousta, itse, minun avullani.

Jos haluat luoda oman menestymisen kaavan ja saada uusia asiakkaita, lähde mukaan Menestyjän bisnespakki -kurssille onnistumaan yhdessä!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

Saat koko kurssin hintaan 149 euroa. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta on siis 149€.

Kaiken lisäksi voit osallistua ilman riskiä, 100 % tyytyväisyystakuulla.

Edellinen valmennusryhmä starttasi 9.9, mutta ehdit vielä hyvin mukaan!

Voit maksaa kurssin verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Mobilepay, Pivo ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

NÄITÄ ASIOITA KURSSISTA ON KYSYTTY JA TÄSSÄ ANTAMIANI VASTAUKSIA

 • q-icon"Lupaatko varmasti, että saan 5 asiakasta?"

  Tiedän, että näillä opeilla voit saada uusia asiakkaita tai jatkuvuutta olemassa oleviin asiakassuhteisiin. En kuitenkaan voi luvata, että jokainen kurssilainen saa nämä 5 asiakasta, koska en ole mukana arjen tason tekemisessä.

  Sen vuoksi vastuutan jokaista kurssilaista pyytämään apua ja neuvoa, jos asiakashankinta kurssin aikana ei onnistu. Silloin hiomme yhdessä kaavaa ja omaa toimintaa.

 • q-icon"Mulla on vasta idea. En ole valmis lähtemään tekemään täysillä. Voinko silti osallistua?"

  Voit! Ja nyt on mahtava mahdollisuus lähteä kokeilemaan ja testamaan omaa ideaa. Usein me jäädään kiinni idean kehittämiseen, keskustelematta potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Nyt on siis oivallinen keino katsoa olisiko ideastasi liiketoimeksi.

 • q-icon"Olen toiminut yrittäjänä jo vuosia, eli kokemusta on jo, mutta haluaisin boostata myyntiäni. Onko tämä minulle?"

  Kyllä on, sillä Menestyjän Bisnespakki pureutuu juurikin siihen, että näet mikä toiminta tuo sinulle asiakkaita ja tämän jälkeen voit keskittyä kyseisiin toimiin. 

  Kurssin tavoitteena on se, että osallistuja saa 5 seuraavaa asiakasta ja luo itselleen toimivan ja testatun kaavan, jota voit monistaa jatkossa ja saada koko ajan lisää asiakkaita.

 • q-icon"Olen ollut yrittäjä pitkään, mutta haluaisin lähteä uusille urille. Sopiiko tämä minulle vai onko tässä paljon perusjuttuja?"

  Kyllä ja ei. Menestyjän Bisnespakki on kivijalka yrittäjyyteen, missä tärkeät asiat opitaan: mindset, talous, myynti ja markkinointi.

  Nyt kun olet lähdössä uusille urille, niin silloin varmasti on tilaa testaamiselle ja uusien potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnille! Menestyjän Bisnespakki -verkkokurssi on mainio apu juuri tähän.

 • q-icon"Riittäkö mulla aika ja paljonko tämä vie aikaa? Sitooko tämä aikaani tosi paljon?"

  Ei sido. 8 viikkoa on hauska ja monipuolinen yhteinen matka, jonka aikana koet paljon.

  Kerran viikossa meillä on yhteinen tunnin live-valmennus ja sen lisäksi olen käytettävissä kysymyksiin.

  Itse opiskeluaika ja testaamisaika on taas sitä, mikä tulee tuomaan sinulle rahaa kassaan. Siihen on varmasti aikaa!

 • q-icon"Onko tää kertaluontoinen juttu?"

  Kurssi kestää 8 viikkoa ja saat pitää valmennusmateriaalit niin kauan kuin niitä tarvitset. Ehdit siis varmasti käydä kaiken läpi ja kerrata materiaaleja aina halutessasi. 

 • q-icon"Tää on tosi laaja kokonaisuus. Onko mulla varaa tähän?"

  Olen pilkkonut palasiin vuosien opit ja sen, mikä on maksanut minulle kymmeniä tuhansia euroja. Yksityisvalmennuksen hinnat ovat toista tuhatta.

  Tämän saat nopeana alle satasella! Eli todella hyvä diili, vaikka itse sanonkin.

 • q-icon"Olen käynyt joskus kurssilla ja sieltä en saanut mitään. Mistä tiedän sopiiko tämä mulle?"

  Kurssilla on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

  Kun lähdet tekemään ja kokeilemaan, uskon että saat kurssista paljon!

  Työtä en voi tehdä puolestasi, mutta kuljen rinnalla, auttaen ja kannustaen ja ratkaisuja yhdessä kanssasi etsien!

 • q-icon"En halua olla pelkästään töissä vaan olla enemmän perheen kanssa. Onnistuuko se?

  Haluan auttaa ihmisiä tasapainottamaan elämän ja työn väliä niin, että voi viettää enemmän aikaa perheen kanssa. Uskon rikkaaseen arkeen.

  Ja se mahdollistuu sen kautta, että sinulla on riittävät tulot ja tietynlainen ennakoitavuus tekemisessä, mitkä vapauttavat sun kapasiteettiä lähimmäisille ja itsellesi.

 • q-icon"Haluan mukaan! Miten voin maksaa kurssin?"

  Kurssin voi maksaa normaalisti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Mobilepay, Pivo ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

  Kun klikkaat itsesi mukaan, päädyt kassalle ja valitset haluamasi maksutavan.

 • q-icon"Sisältääkö valmennus henkilökohtaista neuvontaa?"

  Pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella saman henkisten (nykyisten ja tulevien) naisyrittäjien kanssa. Ryhmän tuki ja keskustelut ovat arvokas osa kehittymistä yrittäjänä. Ryhmässä keskustellaan, tuetaan ja tsempataan kaikkia keskustelujen ja tehtävien läpikäyntien lisäksi.

  Olen päivittäin mukana ryhmässä vastaamassa valmennuksen aikana heränneisiin kysymyksiin. Syvällisempi henkilökohtainen neuvonta ei kuulu valmennukseen.

  Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat työskennellä kanssani syvemmin.

 • q-icon"Voinko osallistua, jos vasta mietin sivutoimista yrittämistä?"

  Menestyjän Bisnespakki -verkkokurssi on juurikin sinulle. Sivutoiminen yrittäjyys on hyvä tapa lähteä testaamaan omaa ideaa ja myös sitä, onko yrittäjyys oma juttu.

  Perusjutut yrittäjyydestä on hyvä hallita, olit sitten sivutoiminen tai täysiaikainen yrittäjä. Tämä on myös oivallinen tapa kerätä kokemusta ja rohkeutta myyntiin ja kohtaamisiin. Ennenkaikkea nyt on hyvä aika testata ideaa!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN MENESTYJÄN BISNESPAKKI -KURSSILLE!

Saat koko kurssin hintaan 149€ (normaalisti hinta on 199€). Tämä on kertamaksu. Ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta koko kurssille on siis 149 euroa.

Kaiken lisäksi voit osallistua kurssille ilman riskiä, 100 % tyytyväisyystakuulla.

Edellinen valmennusryhmä starttasi 9.9, mutta ehdit vielä hyvin mukaan!

Voit maksaa kurssin verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Mobilepay, Pivo ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

HALUATKO KYSYÄ JOTAIN ENNEN TILAUSTA?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla osoitteeseen marika@marikaroth.com.

NÄHDÄÄN KURSSILLA!

- Marika