Tuntuuko sinusta siltä, että joku vetää sinua alaspäin tai toisaalta pitää sinua paikallaan?  Paikallaan pysyminen on sama, kuin hyväksyt sen, että mikään asia ei muutu.

Voi olla, että elät tilanteessa, jossa tiedät sisimmässäsi, että sinun on tarkoitus tehdä jotain muuta. Ehkä jotain suurempaa. Mutta ainakaan ei sitä, mitä nyt teet. Tai ehkä tiedät, että nykyinen elämäntilanne ei palvele sinua enää, olisi aika siirtyä eteenpäin. Edessäsi on kuitenkin monta kysymysmerkkiä ja ajatusta siitä, pystynkö ja uskallanko.

Olet nähnyt pilkahduksia omasta potentiaalista.

Mutta sitten joku taas vetää sinut takaisin. Joku vetää sinut takaisin tilanteeseen, mikä ei tunnu enää omalta.

Ehkä se on pelko tulevasta, kuka tietää mitä eteen tulee?

Ehkä se on pelko rahasta, miten pärjäät taloudellisesti jos lähdet nykytilanteesta?

Ehkä se on puolisosi, jonka mielestä sinun ei pidä toteuttaa unelmiasi, sillä hän ei ymmärrä niitä.

Ehkä kyseessä on vanhempasi, ketkä eivät halua sinun muuttuvan.

Ehkä se joku on nykyinen esimiehesi, joka on tyytyväinen työpanokseesi ja ei halua menettää sinua toiseen tehtävään tai toiselle työnantajalle.

Nämä kaikki ovat todellisia tilanteita ja tiedän, että ne ovat myös totta jollakin tapaa sinulle.

Mietit, kuinka edetä. 

Mietit, oliko tämä tässä.

Mietit, loukkaatko jotakuta jos vastaat sisimpäsi kutsuun. 

Mietit käytännön asioita, kuinka järjestää talous, aikataulut, asuminen ja eläminen. 

Mietit ehkä myös sitä, että uskallatko ottaa riskin. Kannattaako se. 

…paljon kysymyksiä joihin ei ole varmoja vastauksia.

Ainoa varma vastaus löytyy sisimmästäsi ja voi olla, ettet etene pitkään aikaan. Se on aina sinun päätös.

Miksi puhun tästä sinulle nyt?

Huomasin itse, että käytin paljon tekosyitä erääseen asiaan. Sain itseni kiinni ja iskin tekosyyt pöytään. Aikamoista selittelyä ja syitä, miksi tietty asia ei etene. Valmensin itseni pois siitä tilanteesta ja otin vastuun. Samalla tavalla, kuin otin vastuun silloin, kun tiesin etten enää voi jäädä palkkatyöhön.

Palasin siihen hetkeen, kun mietin vakavissani irtisanoutumista ja tein sen lopulta. Ja muistin miksi tein sen. Kutsu auttaa oli niin suuri. Kutsu auttaa niitä ihmisiä, ketkä tuntevat hukkaavansa potentiaalinsa ja tietävät, että heistä on enempään kuin mitä heidän nykyinen elämä antaa ymmärtää. Samat ihmiset miettivät myös, onko oikeus haluta enemmän kun on jo paljon. Onko se itsekästä? Ei ole itsekästä tunnistaa omaa potentiaaliaan ja lähteä katsomaan omaa polkuaan. Aina se ei mene helposti, mutta voin kertoa sen, että pääset eteenpäin. Joskus monta harppausta kerrallaan ja joskus pienin askelin ja joskus vain hetki kerrallaan hengitellen.

Kumpa voisin antaa sinulle tiedon, kuinka saavutat unelmasi takuuvarmasti. Mitään tiettyä reseptiä ei ole. Sen tiedän, että se on mahdollista. Sen tiedän, että usein siihen tarvitaan apua, jotka asiat kirkastuvat.

Lupa menestyä- myönnetty! – valmennuskokonaisuus auttaa sinua saavuttamaan sen selkeyden, mitä haluat ja miksi. Sen jälkeen tiedät, kuinka edetä ja miten tehdä työtä oman unelman eteen.

Tapaaminen yksi: Mitä haluat ja miksi? Miten saavutat sen ja millainen sinun on oltava, jotta elät täydessä potentiaalissasi.

Tapaaminen kaksi: Mikä oikeasti pidättelee sinua? Miksi et ole jo siellä, missä haluat? Kun syyt ovat löytyneet on aika jättää hyvästit niille.

Tapaaminen kolme: Sinulla on selvillä mitä haluat ja olet jättänyt taaksesi paljon tekosyitä. Nyt on aika suunnitella se, miten saavutat tavoitteesi.

Henkilökohtainen valmennus säästää aikaasi ja saavutat haluamasi asiat nopeammin. Näet oman tekosyysi, miksi olet yhä paikallasi. Tiedän, että tekosyy on sanana tunteita herättävä, mutta se on myös rehellinen. Vastaukset omaan nykytilaan löytyvät sillä, että katsotaan syitä, todellisia tai keksittyjä. Sen jälkeen kun tiedostetaan syy, voidaan muuttaa omaa toimintaa ja ajatusmaailmaa sellaiseksi, mikä näkee oman unelman realistisena ja mahdollisena. Sen jälkeen se on toteuttamista vaille valmis.

Valmennuskokonaisuus on tiivis, tapaamme skypen välityksellä kerran viikossa kolmen viikon ajan. Sitoudut myös kotitehtäviin. Minä sitoudun sinun matkaan ja autan saavuttamaan selkeyden.

Lupa menestyä- myönnetty! -valmennuskokonaisuus on investointi sinun kasvuun, sinun potentiaaliin ja menestykseen. Investoinnin määrä? 295 euroa (sis alv.).

Varaa paikkasi laittamalla sähköpostia marika@marikaroth.com ja sovittuamme yksityiskohdat, lähdemme liikkeelle.

Olen realisti, uskon unelmiini ja mahdollisuuksiini. Uskon itseeni.

Uskotko sinä? Lähdetkö matkaan mukaan?