Tervetuloa, LADY BOSS!

Workshop päivät ovat 5.4,12.4,20.4.2016.Paikkana Riihimäki.
Jokaisena päivänä teemme työtä yhdessä 5 tuntia.
Päivät alkavat klo.10 ja päättyvät klo.15.

Ennen aloitustamme lähetän sinulle hieman kotitehtäviä. Tärkeintähän on, että minä tiedän sinun tavoitteesi. Pääsen tutustumaan sinuun tarkemmin ja yritykseesi myös. Kerrot minulle missä haluat kehittyä ja minä autan sinua.

Koetko myynnin olevan yksi vahvuutesi? Vai tuntuuko se ajoittain hankalalta? Käydään myynnin abc läpi ja löydät oman tavan tehdä myyntiä, hyvin.

Saatko sanoitettua haluamasi viestin asiakkaallesi niin, että viesti on aito ja erottuva. Nappaa läppäri mukaan ja aloitamme kirjoitustyön! Löydät oman tyylin kirjoittaa ja viestiä ja yhdessä hiotaan sinulle sopivaa tekstiä.

Kilpailusta puhutaan paljon. Mitä jos sanon sinulle, etten oikeastaan usko kilpailuun? En silloin, kun yrittäjä erottautuu omalla tyylillään ja omilla vahvuuksillaan. Vahvan ammattitaidon lisäksi nämä ovat sinun käyntikortti ja erottautumisen väline. Emmekä voi unohtaa sitä tärkeintä, asiakasta. Tiedätkö sinä, kuinka saat asiakkaistasi lojaaleja kanta-asiakkaita, jotka suosittelevat palveluitasi omille verkostoilleen?

Minä voin auttaa sinua kaikessa tässä.
Olen Marika Roth, menestysstrategi.
Autan sinua myymään paremmin, omalla tavallasi. Autan sinua vapautumaan mielessäsi olevista menestyksen esteistä ja autan sinua saavuttamaan taloudellisen vapauden.

Haluan nähdä sinun menestyvän omassa yritystoiminnassasi. Haluan auttaa sinua siinä, että tavoitat sinulle oikean asiakkaan ja teet kauppaa. Saavutat itsellesi sellaisen tulotason, että tunnet olosi vapaaksi.

Miten minä voin luvata näitä asioita?
Olen tehnyt vuosia töitä myynnin ja rahan parissa. Olen valmentaja. Tiedän mitä teen. Minun työni on auttaa sinua ja suhtaudun työhöni vakavasti ja kunnioittaen. Teen työtä positiivisella ja kannustavalla asenteella, rohkaisen ja kuuntelen. Annan myös konkreettiset työkalut asioiden eteenpäin viemiseen.

Oletko valmis yhteiselle matkalle?
Saat käytäntöön sopivat opit myynnistä ja opit tekemään myyntiä omalla tavallasi, opit entistä paremmaksi sisällöntuottajaksi ja näyt aidosti ja lähestyttävästi. Kolmen päivän ajan keskityt oman yrityksen ja osaamisesi kehittämiseen. Lisäksi saat minut henkilökohtaiseksi mentoriksi kevään ajaksi. Käyt workshoppia 7 muun naisen kanssa, opitte toinen toisiltanne ja ehkä tapaat uuden hyvän ystävän workshoppien aikana.
Sinusta tulee todella aito Lady Boss!

Workshopin hinta on kertamaksulla 495 euroa + alv 24%.
Kahdessa erässä maksettuna 252 euro + alv 24%

Sitovat ilmoittautumiset marika@marikaroth.com
Voit myös soittaa minulle 045 644 8221 lisäkysymyksistä.