Uskotko siihen, että toiveesi voivat toteutua? Löysin juuri omasta muistikirjastani sivullisen toiveita siitä, mitä haluan työltäni ja elämäntehtävältäni, olin kirjannut ylös maaliskuussa 2015.  Mieleeni palautui se hetki, kun kirjoitin asiat ylös. Olin epätietoinen tulevasta, turhautunut, kärsimätön ja koin olevani täysin väärässä paikassa. Elin elämää, mikä ei tuntunut enää yhtään omalta ja tiesin, että olen täällä jonkun suuremman syyn vuoksi. Halusin auttaa toisia naisia elämään elämää, mitä he rakastavat. Halusin antaa työkaluja siihen, miten omaa elämää saa muutettua sellaiseksi, että heräät aamuisin onnellisena ja iloisena tulevaan päivään.

Tätä en voisi kuvitella tekeväni millään muulla tavalla, kuin oman esimerkin kautta. Ja nyt, melkein vuosi siitä kun kirjoitin toiveeni paperille, näen, että ne ovat suurimmaksi osaksi toteutuneet. Aika hurjaa. Jotain toivetta en edes halua saavuttaa, se ei tunnu enää merkitykselliseltä ja uusia on tullut tilalle. Ja elän jokaisen päiväni niin, kuin kaikki olisivat toteutuneet. Aika huikea muutos vuodessa.

Onko sinulla hetki aikaa pysähtyä ja kirjoittaa ylös se, mitä sinä haluat?

Miten tämä eroaa nykyhetkestä ja arjestasi?

Mitä haluat muuttaa?

Mitä haluat säilyttää ennallaan? 

Mistä asioista olet kiitollinen omassa arjessasi?

Pidin ryhmävalmennuksen, jossa muutama osallistuja sanoi tehtävän tehtyään, että heidän elämässä on niin moni asia hyvin tässä ja nyt. Upeaa! On niin tärkeää antaa näille hetkille oma aikansa, että kiireisessä arjessa pysähdyt huomaamaan ne kaikki asiat, mitkä ovat hyvin. Ne antavat kummasti voimaa silloin, kun elämä näyttää nurjan puolensa.

Ja anna itsellesi myös lupa kirjoittaa ylös ne asiat, mitkä kaipaavat muutosta. Aina niitä ei halua kohdata, ei puhua, saati kirjoittaa paperille. Mutta luota minuun, sillä on suuri mahti, kun kirjoitat ne pois mielestäsi. Otat sitten askeleet muutoksen polulle, omaan tahtiisi. Jos näin päätät. Mitään ei tarvitse tehdä heti, päätös on aina sinun.

Sinä määräät sen, mitä polkua kuljet omassa elämässäsi.

Toivon alkavaan viikkoosi paljon hyviä hetkiä, onnistumisia ja hyvää oloa!