Brändäyksessä on kyse aitoudesta. Sinulla, oman yrityksesi johtajana, on kaikki valta vaikuttaa siihen, minkälainen brändisi on. Ennenkuin sanot ”ei minun yritys ole niin suuri, että näitä tarvitsisi miettiä, eikä minulla ole aikaa tähän”, niin odotahan hetki. Haluathan sinä vaikuttaa siihen, mitä mielikuvia yrityksesi herättää ihmisissä. Eikö vain?

Ja koska olet yksityisyrittäjä ja yrityksesi on täysin sinun käsissäsi, niin sinulla on kaikki edellytykset tehdä itsestäsi ja yrityksestäsi huippubrändi! Mietitään hetki yhdessä sitä, mikä tekee sinun yrityksestäsi uniikin… se olet SINÄ. Kenelläkään ei ole sinun ammattitaitoasi, sinun vahvuuksiasi ja sinun tarinaasi, vain sinulla on nämä. Ja se on se, millä sinä erottaudut. Oletko pysähtynyt miettimään, miten voisit käyttää näitä hyötynä omassa brändissäsi?

”Mutta Marika, päiväni ovat kiireisiä ja ei aikaa. Ja en tiedä mistä lähden liikkeelle!”. Mitäpä jos minä sanon sinulle, että minä autan sinua? Mitäpä jos sanoisin, että aika, mitä käytät tämän asian miettimiseen ja toteuttamiseen, maksaa itsensä takaisin asiakkaina ja myyntinä? Löytyisikö nyt sinulta sitä aikaa?

Hei, minä ymmärrän hyvin! Aika on rahaa. Ja silloin kun on kiirettä, niin aikansa haluaa käyttää hyvin. Mutta mikä voisi olla sinulle, oman yrityksen johtajalle, tärkeämpää kuin se, mikä on yrityksesi mielikuva asiakkaillesi ja myös potentiaalisille asiakkaillesi!

Haluatko olla yksi tusinasta vai ihan oma, uniikki, upea sinä? LADY BOSSINA tiedän, että haluat olla tuo jälkimmäinen. Haluat, että yrityksesi erottautuu, haluat, että sana kiirii yrityksesi mahtavista tuotteista ja palvelusta. Haluat olla helposti lähestyttävä ja herättää kiinnostusta niissä oikeissa asiakkaissa. Ja silloin kun käytät omia vahvuuksiasi, niin sinä olet aito ja helposti lähestyttävä. Nettisivuillasi olet sinä, eikä joku hämärästi sinua muistuttava henkilö. Sinun äänesi, luonteesi ja vahvuutesi näkyvät asiakkaalle!

Kirkastetaan siis sinun brändiäsi! Tule mukaan! Tämä päivä menee käsi kädessä workshop päivien 1 ja 2 kanssa. Nyt sinulla on tarinasi, vahvuutesi ja ammattitaitosi vahvana brändinä. Osaat kirjoittaa oikealle asiakkaalle ja näyt aidosti juuri SINUN asiakkaillesi. Kun he tulevat luoksesi tai lähestyt heitä, omaat hyvät myyntitaidot ja luot pitkäaikaisia asiakkuuksia, mitkä tuottavat sinulle ja asiakkaallesi.

Eikö kuulostakin hyvältä!

Nyt sinun on mahdollisuus saada kaikki tämä oppi, kaikki nämä taidot itsellesi. 3 päivän workshop antaa sinulle kaikki eväät menestymiseen, konkreettiseen tekemiseen ja parempiin taloudellisiin tuloksiin. Tiedän, että LADY BOSSIT haluavat näitä.

Lähdetkö siis mukaan?

Yksityisvalmennuksena LADY BOSS workshopin sisältö maksaisi sinulle yli 1350 euroa, henkilökohtainen sparraus kanssani koko kevään aikana maksaa satoja euroja, ryhmän tuki ja yhteinen kasvumatka… sille ei ole hintaa.

Saat siis nämä kaikki: myyntikoulutuksen, missä sinusta kehkeytyy hyvä myyjä, opit tavoittamaan sinulle oikean asiakkaan ja teet itsestäsi huippubrändin. Tämä kokonaisuus maksaa LADY BOSSILLE 495 euroa + alv 24%.

Paikkoja on rajoitetusti, otan workshoppiin 8 LADY BOSSIA.

Ole siis nopea ja varmista paikkasi!
PS. Tiedätkö miksi haluan paikalle 8 LADY BOSSIA? Workshop saattaa yhteen menestyjät, saatte yhteisön, missä on turvallista maalata suurella pensselillä, iloita onnistumisista ja tuulettaa kaverin puolesta! Ryhmävalmennuksissani kiitosta saa paljon se, miten antoisaa asioiden läpikäyminen yhdessä on. Tämä on siis bonuksena LADY BOSSILLE, joka ilmoittautuu mukaan.
PPS. Oletko miettinyt mitä tarkoitan sillä, kun sanon, että olen käytettävissä henkilökohtaisena sparraajana kevään ajan? Olen siis sähköpostin päässä kun sinulle tulee kysyttävää, haluat jakaa onnistumisen tai miettiä yhdessä jotain yrityksesi asiaa. Ulkopuoliset silmät ovat todella tärkeät silloin, kun itse ei näe metsää puilta.

PPPS. Mietitkö vielä workshopin hintaa? Mietitään asiaa yhdessä. Haluatko jatkaa ennallaan? Onko yritystoimintasi niin kannattavaa, että olet siihen täysin tyytyväinen. Jos mieleesi tuli kirjaimet e&i, niin silloin workshop on oikea sinulle. Onko sinulla varaa jatkaa ennallaan? Minä tiedän, että workshoppiin investoitu raha maksaa itsensä takaisin, kun sitoudut harjoitteisiin ja toteutat niitä. Investointeja on tehtävä, jotta yritystoimintasi kehittyy ja jotta sinä kehityt. Sinulla on valtavat voimavarat sisälläsi ja nyt kun saat nämä kolme perusasiaa kuntoon, niin olet matkalla kohti taloudellista vapautta.

PPPPS. Jos olet estynyt saapumasta paikalle esimerkiksi yhtenä workshop päivänä, pidämme 1,5 tunnin henkilökohtaisen koulutuksen aiheesta. Et siis jää ilman oppia, vaikka mikä olisi.

PPPPPS. Ihan kohta lopetan, lupaan sen. Kerroinko jo, että minä haluan nähdä sinut LADY BOSSINA? Menestyvänä, onnellisena, vapaana, oman alan rautaisena ammattilaisena? Minä tiedän, että tämä on oikea workshop juuri sinulle. Trust me, I got your back.