Olen saanut paljon viestejä LADY BOSS workshoppiin liittyen, kiitos tuhannesti niistä!

Halusin nostaa muutaman kysymyksen esiin, ehkä joku on sellainen, mitä olet itse miettinyt?

Aloitetaan siis…

Kyseisten päivien aikataulu on hieman tiukka ja joutuisin lähtemään aikaisemmin pois. Onko minun järkeä osallistua workshoppiin?

Tottakai sinun on järkeä osallistua. Jos joudut lähtemään pois aikaisemmin, minä briiffaan sinua henkilökohtaisesti siitä, mitä kävimme läpi lähtösi jälkeen.

Mitä jos sairastun ja en pääse osallistumaan?

Jos et pääse paikalle, pidän sinulle henkilökohtaisesti puhelimitse/ skypellä oman valmennuksen, jonka kesto on n. 1.5h. Käymme läpi päivän asiat ja saat harjoitteita, joita sparraan sinun kanssasi, jos niin haluat.

495 euroa on aika paljon rahaa. Minun pitää olla varma siitä, että tämä kustannus kannattaa.

Ymmärrän oikein hyvin, että workshopin hinta voi herättää ajatuksia! Minä arvostan aikaasi ja sitä, että sinä panostat omaan ja yrityksesi kehitykseen. Tämän vuoksi minä annan kaiken osaamiseni sinun käyttöösi ja sparraan sinua koko kevään ajan.

Teemme työtä yhdessä 15 tuntia, näiden tuntien aikana mietit omaa yritystoimintaasi, kehität sitä ja teet selkeän suunnitelman siitä, mitä tulet tekemään eri tavalla. Oletko jo saavuttanut tulokset, mitä haluat? Nyt saat uutta sykettä, intoa ja työkaluja tekemiseen,mitkä vievät sinut kohti tavoitettasi.

Minkä arvoista on se, että saat esimerkiksi 5 uutta asiakasta joka viikko tai kuukausi? Olen varma, että investoimasi raha maksaa itsensä takaisin nopeasti.

Kunhan sitoudut harjoitteisiin, olet valmis kokeilemaan uutta ja pyytämään palautetta.

Pidän tyylistäsi, mutta en ole varma hyödynkö kurssista tarpeeksi.

Jos haluat pitää kaiken ennallaan: katsoa tyhjää/puolityhjää kalenteria, olla näkymätön ja murehtia rahasta… sitten tämä kurssi ei ole sinulle. Toivotan sinulle oikeasti koko sydämestäni onnea ja toivon, että menestyt. Minä en tiedä kuinka sen teet, mutta LADY BOSS workshopissa saat muutoksen kaikkiin näihin yllämainittuihin.

Jos siis haluat muutosta. Sitten hyödyt kurssista.

Aikatauluihini ei sovi nämä päivät. Tuletko järjestämään uuden kurssin?

LADY BOSS workshop järjestetään uudemman kerran noin puolen vuoden kuluttua.
Kannattaa miettiä, haluatko odottaa niin kauan. Haluatko nähdä tulokset jo nyt, vai odottaa syksyyn?

Minä en viihdy esillä ja koen itseni mainostamisen tosi vaikeana. Onko tämä niitä kursseja, missä pitää kirjoittaa myyntipuheita ja hissipuheita?

Monille itsensä esiintuominen on hankalaa. Minä en pakota sinua kirjoittamaan hissipuhetta tai ulkoamuistettavaa myyntipuhetta. Kuitenkin, näitä asioita käydään läpi sen vuoksi, että osaat kertoa toiminnastasi selkeästi, rennosti ja niin, että ihmisillä herää mielenkiinto. Siitä on sitten helpompi jatkaa keskusteluun, jonka lopputuloksena voikin olla uusi asiakkuus!

Näkyväksi tuleminen on monelle yrittäjälle haaste. Kuinka näyt omana itsenäsi, ilman, että ”tuputat” mitään. Sen vuoksi olen laittanut päivät 2 ja 3. Sinä olet mielenkiintoinen, tarjoamiasi tuotteita / palveluita tarvitaan ja sen vuoksi asiakkaiden pitää löytää sinut!

Kuinka montaa asiakasta voit auttaa ja palvella, jos he vain löytäisivät sinut? Haluatko laittaa heidät salapoliisityöhön, jotta he löytävät sinut? Et? Sitä minäkin. Koska sinä välität asiakkaistasi ja haluat olla heidän löydettävissään. Siitähän tässä on kyse.

Minulla on nyt tosi kiireinen aikataulu ja en ole vielä ihan varma, että onko tämä minulle.

Onko kiire asiakastyötä mistä saat rahaa? Jos näin on, onneksi olkoon! Syksyllä on sitten uusi workshop, mihin olet tervetullut.

Onko kiire jotain muuta? Paljon tekemistä, mutta se tekeminen ei oikein tuota rahaa? Sinua harkitsisin uudestaan, olisiko sinulla kuitenkin aikaa ja mahdollisuus osallistua workshoppiin. Kun toimit NYT, kiität itseäsi toukokuun alussa, kun sinulla on uusi vauhti päällä!

Tällöin ole käyttänyt 15 tuntia aidosti oman yrityksesi kehittämiseen ja olet saanut paljon oppia, mitä laittaa käytäntöön. Varaa paikkasi NYT, et tule katumaan!

Ovatko asiakkaasi saaneet tuloksia aikaan kun ovat olleet valmennuksessasi?

Kaikki asiakkaani ovat saaneet selkeyttä, intoa ja selkeät askeleet siihen, miten parantaa toimintaa. Suuri osa on saanut lisää kauppaa, he ovat kokeilleet uusia tapoja lähestyä asiakkaita ja osa on saanut ”luvan” ottaa vahvuudet käyttöönsä ja siitä onkin lähtenyt upeita onnistumisia liikkeelle!

Osaan kysyä kysymyksiä, mitkä herättävät ajattelemaan omaa toimintaa uudella tavalla. Osaan ehdottaa selkeitä askelia, millä parantaa omaa toimintaa. Minulla on paljon kokemusta myynnistä ja olen hyvä siinä. Haluan, että sinäkin olet hyvä siinä. Osaan sparrata siinä, miten oman viestin saa tuotua omalla asiakkaalle parhaiten, sinäkin luet tätä viestiä, sillä olen herättänyt kiinnostuksesi jossakin vaiheessa.
Olisi aivan ihana nähdä sinut huhtikuussa LADY BOSS workshopissa. Huhtikuu lähestyy, varaa paikkasi workshoppiin NYT.

ps. Muistathan, että halutessasi voit maksaa workshopin kahdessa osassa?
Pps. Mikään ei ole parempi hetki kuin NYT.
Pps. Olen muuten sitä mieltä, että rokkaat kun luet tänne asti. Jee sinä!