Kuulin taannoin kauniin ja koskettavan ajatelman siitä, mitä sisaruus, kumppanuus ja ystävyys on.

”Ympäröi itsesi heillä, ketkä uskaltavat unelmoida.

Ympäröi itsesi heillä, ketkä tekevät.

Ympäröi itsesi ajattelijoilla ja heillä, ketkä uskovat, että kaikki on mahdollista.

Mutta ennenkaikkea, ympäröi itsesi ihmisillä, ketkä näkevät sinussa kaiken sen hyvän ja suuren, mitä et itse aina näe. ”

Tämä nousi mieleeni, kun mietin keskiviikkona päättynyttä LADY BOSS workshoppia. Sitä, kuinka osallistuneet upeat naiset saivat ympärilleen ihmisiä, keiden kanssa puhua omasta yrittäjyydestä, kaikesta siinä mikä siinä on hyvää ja myös niistä haasteista.

He saivat ihmisiä ympärilleen, ketkä ymmärsivät heidän arkea, heidän ajatuksia, unelmia, pelkoja… ja ennenkaikkea, he saivat ympärilleen ihmisiä, ketkä näkivät heissä kaiken sen potentiaalin, loiston ja onnistujan, mikä saattoi olla kateissa.

Tämän vuoksi kannustan sinua miettimään sitä, keiden kanssa vietät aikaasi. Onko sinulla ympärilläsi ihmisiä, ketkä ideoivat kanssasi, iloitsevat kanssasi, antavat lohtua kun sitä kaipaat, esittävät kysymyksiä joiden avulla kehityt, ovat viestisi suurimpia sanansaattajia, pitävät puoliasi, kannattelevat sinua ja ennenkaikkea… uskovat sinuun, haluavat sinun parasta ja näyttävät sen teoillaan ja sanoillaan?

On täysin mahdollista saada tämänkaltaisia ihmisiä ympärillesi. Jos he eivät ole vielä löytäneet sinua, etsi heidät. He ovat tuolla.

”Find your tribe, love them hard” sanoo Daniella LaPorte.

Sinun ihmiset ovat sinun suurin tukijoukko ja he näkevät sinussa sen kaiken potentiaalin, mitä et aina itse näe. Etsi heidät, löydä heidät ja pidä heistä hyvää huolta.

…ja jos et tiedä, mistä lähteä liikkeelle, 10.5.2016 sinun on mahdollisuus tutustua upeisiin naisiin, keiden kanssa sinulla saattaa olla paljonkin yhteistä. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä.

Hyvää viikonloppua! Haluan vielä kerran kertoa sinulle, kuinka paljon arvostan sitä, että luet viestini!

Olen vain klikkauksen päässä, jos sinulla on asiaa.