Myynti on parhaimmillaan luottamusta, kuuntelua, yhteisen näkemyksen muodostamista ja asiakkaasi odotusten ylittämistä. Kuinka usein pääset tähän kokonaisuuteen?

Myynti perustuu yksinkertaiseen strategiaan, mitä seuraamalla pääset hyvään lopputulokseen asiakkaasi ja itsesi kannalta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kyse on luottamuksesta, oikeista kysymyksistä, aktiivisesta kuuntelusta, yhteisestä näkemyksestä ja kaupan päättämisestä. Uskothan, että se on oikeasti näin yksinkertaista?

Mieti omaa elämääsi, oletko sinä kohdannut joskus hyvän myyjän? Ihmisen, joka saa kuuntelee sinun tarpeesi, saa sinut innostumaan aidosti ja osaa tarjota sinulle parempaa tuotetta tai palvelua, mitä itse olit alunperin ajatellut? Lähdet tilanteesta tyytyväisenä ja palaat uudelleen hänen luokseen. Onko sinulle tapahtunut näin?

Minulle on monta kertaa. Tästä syystä minä käyn Jyväskylässä asti kampaajalla. Lahden kokoisessa kaupungissa on varmasti monta todella hyvää kampaajaa, mutta minä matkaan Jyväskylään. Kampaajani näkee, joskus hyvin vahvojenkin mielipiteiden taakse, ja kysyy, kuuntelee ja ehdottaa ratkaisua, mikä on yleensä paranneltu versio alkuperäisestä ideasta. Saan sen, mitä tulin hakemaan, ja enemmän. Ja joka kerta olen tyytyväinen ja iloinen siitä, että teen yhteistyötä juuri hänen kanssaan. Se on sitä myyntiä parhaimmillaan.

Tämän vuoksi minä tiedän, että hyvä myyjä erottautuu, oli ala mikä tahansa. Myynti on yksinkertaista, me vain teemme siitä vaikeaa ja työlästä. Olen ollut myyntikoulutuksissa, missä yksinkertaisesta tehdään todella monimutkaista. Sen takia sanahelinä saa riittää. On aika palata asian ytimeen, on aika, että löydät oman äänesi ja tyylisi tehdä myyntiä ja menestyt. Minä haluan tätä sinulle, haluatko sinä?

Minä olen LADY BOSS, minä uskon asiaani. Lähdetkö mukaani ja sisälläsi oleva LADY BOSS alkaa näkyä myös ulospäin?

Miksi tämä asia on minulle niin tärkeä? Tein myyntiä isoilla luvuilla myyntiorganisaatiossa 6 vuotta. Rakastan myyntiä, kaikkea sitä mitä se edustaa ja mahdollistaa. Minä en siis koe myyntiä kirosanana. Olen kuitenkin huomannut, että monet kokevat myynnin epämiellyttäväksi, tyrkyttäväksi tai pelkäävät sen antavan kuvan, että tarvitset kauppaa. Jokainen yrittäjä haluaa tehdä kauppaa ja mitä parempi myyjä olet, sitä helpommin kauppa sinulle tulee.

Teen työtä yrittäjien kanssa, valmennuksen keinoin autan asiakkaitani saavuttamaan parhaan potentiaalinsa. Haluan nähdä asiakkaideni menestyvän ja elävän elämää, missä raha on kaiken hyvän mahdollistaja, eikä kaiken huolen aihe. Autan asiakkaitani suunnittelemaan omaa myyntiä, seuraamaan tuloksia. Suunnitelmallisuus vapauttaa paljon aikaa, työn tekeminen on tehokkaampaa ja tulokset parantuvat.

Haluan auttaa naisyrittäjiä menestymään ja matka siihen alkaa sillä, että he ottavat luonteiset vahvuutensa käyttöönsä ja yhdessä hyvien myyntioppien kanssa, he löytävät oman uniikin äänen tehdä myyntiä. Ja myynnistä tulee rahaa ja raha tuo vapautta. Tästä syystä olen tehnyt kolmipäiväisen workshopin, mikä starttaa 5.4.2016. Kyseessä on workshopi LADY BOSSEILLE, ketkä haluavat olla asiakasmagneetteja, tehdä parempaa myyntiä ja näkyä kirkkaasti. Oletko sinä LADY BOSS?

Workshop on hyvin käytännönläheinen tapa lähestyä myyntiä. Mietin yhdessä kanssasi omalle liiketoiminnallesi parhaan tavan tehdä myyntiä, niin että sinusta tuntuu hyvältä ottaa opit heti käyttöön. Sillä se on koulutuksissa tärkeintä, käytännönläheisyys. Kun sitoudut tekemään harjoitteet, otat opit käytäntöösi, niin workshoppiin investoitu raha maksaa itsensä nopeasti takaisin. Kuljen kevään ajan vierelläsi ja sparraan sinua, kun sinulle tulee kysyttävää. Et jää yksin. Workhoppiin osallistuu samanhenkisiä ihmisiä, ehkä löydät uuden hyvän ystävän sieltä. Verkostot ovat niin tärkeitä meille yrittäjille, samanhenkinen seura vie pitkälle. Oletko sinä valmis hyppäämään mukaan?

Kutsuni on avoin 8 LADY BOSSILLE. Eliittiryhmässä pääset hiomaan taitojasi ja 5 tunnin aikana sinusta kuoriutuu myynnin superstara. Myynnin workshop on osa kolmipäiväistä workshoppia. Yhden päivän myyntikoulutus maksaa monta sataa euroa, nyt koko 3 päivän workshop on 8 LADY BOSSILLE hintaan 495 euroa + alv 24%. Maksu onnistuu myös kahdessa erässä ja hinta on 252 euroa+alv 24% /maksuerä.

Ole siis nopea, ilmoittautuminen on alkanut ja paikat menevät ilmoittatumisjärjestyksessä.
Oletko LADY BOSS, eliittiryhmääni kuuluva menestyjä?

Ilmoittautumiset marika@marikaroth.com