Onnistuneeseen myyntiin tarvitaan asiakkaita. Silloin kun sinulla on asiakkaita ja hallitset myynnin hyvin, saat selkeitä euromääräisiä tuloksia aikaan. Eikö kuulostakin hyvältä?

Minun tavoitteena on saada workshoppiini osallistuvista LADY BOSSEISTA asiakasmagneetteja. Tarkoitan tällä sitä, että he näkyvät ja kuuluvat. Sinä kuulut ja näyt. LADY BOSSIT tietävät kenelle puhuvat, he vetävät puoleensa heille oikeita asiakkaita. He saavat uusia asiakkaita, pitävät hyvää huolta nykyisistä, he saavat heistä lojaaleja kanta-asiakkaita ja asiakkaat suosittevat LADY BOSSEJA omalle verkostolleen.

Haluatko sinä tätä, haluatko sinä olla LADY BOSS?

Osaatko sinä sanoa tarkkaan, minkälaisia asiakkaasi ovat? Näetkö yhden asiakkaasi edessäsi, ketä haluat palvella ja kenen kanssa työn tekeminen ei tunnu velvollisuudelta, vaan ilolta ja etuoikeudelta? Hyvä, näet hänet. Puhu hänelle, kun kirjoitat markkinointiviestiäsi. Puhu hänelle, kun kirjoitat blogiasi. Puhu hänelle, kun kirjoitat facebookiin postausta.

Puhu hänelle, älä kaikille, vaan juuri hänelle. Kuulen usein sitä, että asiakaskohderyhmä on ”vauvasta vaariin” ja monesti näillä ihmisillä ei käy kauppa. Sitten taas yrittäjä, joka pystyy selkeästi kertomaan, kuka hänen asiakkaansa on, ja kalenteri on täynnä. Näetkö eron? Sinut löydetään paremmin, kun osaat yksilöidä viestisi tietylle asiakkaalle. Eikö kuulostakin yksinkertaiselta?

Kerron sinulle esimerkin! Minun asiakkaani on naisyrittäjä, joka tekee työtään rakkaudesta lajiin. Hän on joko vasta-alkaja tai jo rautainen ammattilainen, hän on kuitenkin määrätietoisesti kehittämässä omaa osaamistaan koko ajan. Hän haluaa kehittyä ja parantaa suoritustaan ja tuloksiaan. Hän nauttii työstään, mutta toivoo enemmän asiakkaita. Hän haluaa saada enemmän tuloja. Hän haluaa auttaa ja tavoittaa enemmän asiakkaita, muttei tiedä miten tekisi sen. Hän haluaa saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden, olla vapaa. Hän tekee työtä ihmisen kanssa, muttei pidä myyntityötä omana vahvuutenaan. Hän saattaa vältellä sitä. Hän kuitenkin uskoo siihen, että hän voi elää elämää, missä hän saa keskittyä niihin asioihin, mitkä tuovat hänelle eniten iloa ja riemua. Hän ymmärtää, että nämä usein tulevat taloudellisen riippumattomuuden kautta. Taloudellinen vapaus antaa hänelle mahdollisuuden elää elämää, mikä sytyttää hänet joka päivä ja hän voi elää elämäänsä nyt, tässä hetkessä, työstään ja elämästään nauttien. Tässä on minun asiakkaani. Ja hän on upea.

Tämä tyyli saa sinulle oikean asiakkaan sitoutumaan sinuun paremmin ja vedät puoleesi enemmän oikeita asiakkaita. Haluatko tätä?

Workshopissa saat selkeyttä siihen, ketä palvelet. Minkälaisen viestin haluat välittää hänelle. Miten kirjoitat sujuvaa tekstiä. Parhaimmillaan tekstisi on yhtä kuin puheesi, kun asiakkaasi lukee tekstiäsi, hän kokee tuntevansa sinut! Ja kun hän tapaa sinut, olet jo tuttu hänelle.
Ja tästä pääsemme takaisin workshopin osaan 1, myyntiin. Silloin kun luotamme, ostamme.

Kun olet näkyvä, asiakkaat löytävät sinut. Tämä tarkoittaa sitä, että näyt valitsemissasi kanavissa ja olet aktiivinen siellä. Uskallat loistaa, uskallat näkyä, uskallat markkinoida itseäsi ja yritystäsi! Madalletaan kynnystä uutiskirjeen kirjoittamiseen, facebook-postauksen tekemiseen tai blogin kirjoittamiseen. Ota siis läppäri mukaasi ja teroita kyntesi, pääset kirjoittamaan!

Kutsuni on avoin 8 LADY BOSSILLE. Eliittiryhmässä pääset hiomaan taitojasi ja 5 tunnin jälkeen tunnet entistä paremmin asiakkaasi ja tiedät, kuinka tavoitat heidät viestilläsi. Tämän jälkeen saat tehtyä kauppaa ja saat asiakkaasi palaamaan luoksesi uudelleen. Workshoppiin investoitu raha maksaa itsensä nopeasti takaisin, kun otat opit käyttöön.

Workshopissa teemme työtä yhdessä 15 tunnin ajan, lisäksi olen käytettävissä sparrauskumppaninasi kun tarvitset minua. Tämä maksaisi tuntihinnoitteluna yli 1350 euroa. Nyt tämä kokonaisuus on tarjolla huippuhintaan!

Koko 3 päivän workshop on 8 LADY BOSSILLE hintaan 495 euroa + alv 24%. Maksu onnistuu myös kahdessa erässä ja hinta on 252 euroa+alv 24% /maksuerä.

Ole siis nopea, ilmoittautuminen on alkanut ja paikat menevät ilmoittatumisjärjestyksessä.
Oletko LADY BOSS, eliittiryhmääni kuuluva menestyjä?

Vastaa tähän viestiin ja varaa paikkasi, vielä kun se on mahdollista!