Milloin viimeksi olet ollut asiakaskohtaamisessa ja tuntenut, että tässä on minulle oikea asiakas?

Olet nauttinut kohtaamisesta, asiakkaasi on lähtenyt tyytyväisenä ja tiedät, että hän tulee luoksesi uudestaankin.

Kuinka mahtavaa olisi se, että näin tapahtuisi enemmän ja enemmän?

Vetäisit puoleesi sinulle oikeita asiakkaita? Asiakkaita, keitä varten olet perustanut oman yrityksesi. Asiakkaita, ketkä arvostavat mitä teet ja ovat valmiita maksamaan palvelustasi.

Se on mahdollista, kunhan tunnet oman asiakkaasi kunnolla. Ja kun tunnet hänet, puhut juuri hänelle. Ohjaat kaikki viestisi hänelle ja hän kokee, että puhut juuri hänelle.

Onko sinulla ollut aikaa miettiä tätä asiaa viime aikoina?

Etkö tiedä, mistä lähteä liikkeelle, on niin monta muutakin juttua mitä pitäisi hoitaa?

Ymmärrän, sen vuoksi haluan tehdä tämän sinulle helpoksi. Sinun on mahdollisuus saada opit siitä, kuinka vedät puoleesi sinulle oikeita asiakkaita. Sinulta pyydän kaksi tuntia. Tämän kaksituntisen aikana saat tekemiseesi draivia, strategian ja aloitat selkeän viestinnän sinulle oikealle asiakkaalle.

Olet lämpimästi tervetullut Riihimäelle 19.5.2016 klo.10-12, Valtakäyrä 4.

Workshopin hinta on 64,90 (+alv 24%) ja saat bonuksena LADY BOSS:asiakasmagneetti- verkkokurssin. (Verkkokurssin arvo 59e+alv 24%). Paikkoja on rajoitetusti, ole siis nopea!

Workshopista sanottua:

Marikan valmennus auttoi minua pääsemään irti vanhoista kannattamattomista ajatusmalleistani, jotka olivat ennen menestykseni este. Valmennuksessa sain paljon silmiäni avaavia oivalluksia siitä, kuka on asiakkaani ja miten ninun tulee hänelle puhua, jotta saisin viestini tehokkaammin perille. Maailma on muuttunut paljon siitä, kun opiskelin yrittäjyyttä koulussa, ja Marikan valmennus oli hyvä päivitys uuden ajan markkinointistrategian luomiseen yritykselleni. Marikan ajatukset ovat uraauurtavia ja hänen valmennuksensa avulla olen nyt ottanut ensimmäiset askeleet todelliseen menestykseen naisyrittäjänä.” Heidi Niemi”

Tästä pääset ilmoittaumaan mukaan.

On upeaa tehdä työtä asiakkaiden kanssa, ketkä ovat juuri oikeita minulle. Haluatko sinä samaa?