Olin taas pitkään sanaton. Halusin sanoa paljonkin, mutta joku piti sanoja sisälläni, ikäänkuin olisi tulppa kurkussa. Ja näin oli ollut pitkään. Ja taas herää kysymys miksi.

Miksi, miksi, miksi, miksi. Siksi, koska annoin vanhan elämän oppien siitä, millaista on ”vakavasti otettava liiketoiminta” vaikuttaa aivan liikaa tekemiseeni.

Annoin vahvan, dynaamisen, päämäärätietoisen puolen nousta itsessäni tosi vahvaksi. Ja se puoli on vahva. Mutta minussa on paljon muutakin. Nimittäin se toinen puoli, mikä on tässä kahden vuoden aikana vahvistunut aivan uskomatoman paljon. Ja se on aivan super upeaa, sillä se on mun koti.

Nimittäin se hörhöpuoli. Kaikella rakkaudella sanottuna, sillä mun mielestä hörhö on sanana ihan jees.

Tähän hörhöpuoleen kuuluu

manifestointi,

universumin lait,

usko omaan vahvaan intuitioon,

tieto ja ymmärrys siitä, että rahaa, tilaisuuksia, asiakkaita, oppia, opettajia…. on riittävästi kaikille. Ei tarvitse verissäpäin kilpailla. (By the way, tämän vuoksi oman liiketoimintasuunnitelmani kilpailija-analyysi oli olematon.)

Tästä henkisestä puolesta tietää tosi monet asiakkaat, kaikki ystävät ja lähimmät. Mutta en ollut tuonut sitä julki omaan liiketoimintaan. Ja viimeiset pari kuukautta ovat näyttäneet, etten voi jatkaa, ilman että se on esillä.

Joten, strategian, mindsetin ja vahvan myynnillisyyden kaveriksi tulee mukaan manifestointi, visualisoinnit, mielen esteiden purkamiset, rahauskomusten purkamiset big time.

Lady Boss: Ovet auki asiakkaille – myynnnin verkkokurssi on muodonmuutoksessa ja sinne tulee sitä kovaa asiaa ja myös sitä, mitä siihen tarvitaan. Nimittäin mindsetin vahvistamista: omien uskomusten pöllyttämistä, pelkojen käsittelyä, vahvuuksien nostamista, valon ja ilon lisäämistä, intuition vahvistamista ja kuuntelua. Ja nyt se kurssi tulee olemaan kokonainen. Sillä sain itseni kiinni siitä, että olin tehnyt sen ihan ookoo, mutten ollut tyytyväinen. Ja tajusin, miksi en. Koska se toinen puoli puuttui. Se puoli, mihin minä uskon niin paljon ja mistä syystä olen nyt tässä. 

Tulossa on kurssi rahasta, missä rahasta tehdään se ihana, positivinen ja voimakas asia. Monesti se on kaikkea päinvastaista. 

Tulossa on kurssi, joka auttaa muutoksen tekemisessä. Step-by-Step- opas siihen, mitä voi kokeilla. Jaan oman tarinani ja askeleet, miten minä pääsen lasihäkistä eroon ja elän unelmaani. Vaikka on suuret asuntolainat. Vaikka vakituisesta työstä ei saa lähteä. 

Olen aivan super innoissani tästä!!

Osaa tämä ei miellytä ja tiedän, että osa ihmisistä lähtee. Ja se on ihan okei, toivotan kaikkea hyvää.

Ja sinä, joka jäät ja koet tämän omaksesi, olen sinusta niin iloinen.

Sinun vuoksi teen tätä.

Olen nähnyt sinut, kun perustin yritykseni.

Olen nähnyt sinut, kun olen hionut toimintaani.

Olen nähnyt sinut, kun olin eksynyt.

Ja nyt… olen tässä.

Ja jos haluat,autan sinua elämään elämää, mikä on upeaa.

Elämää, missä raha on kaiken hyvän mahdollistaja. Ei huolenaihe. 

Elämää, jossa teet sellaisia asioita, jotka innostavat sinua.

Tuovat sinulle energiaa.

Autan sinua kohtaamaan pelkosi ja murtamaan esteet, jotka pidättelevät sinua.

Sinä olet upea nainen, anna valosi loistaa.

Ota oma tilasi yrityselämässä.

Sinunlaisia tarvitaan. 

Olen avannut kalenterini heinäkuuksi. Jos haluat ottaa askeleita kohti sinun aitoa, omaa itseäsi. Jos haluat hioa liiketoimintaasi ja ehkä manifestoida menestystä ja asiakkaita… olen täällä.

Jokaisen tilanne on uniikki ja räätälöin aina sinulle sopivan valmennuspaketin. Voit varata ajan maksuttomaan 20 minuutin puhelintapaamiseen, jossa käydään läpi sinun tilanne. Jos energiat synkkaavat ja voin antaa lisäarvoa sinulle, voimme jatkaa yhteistyötä.

Minut tavoitat parhaiten sähköpostitse marika(at)marikaroth.com.