Äitienpäivä nosti mieleeni taas sen, miksi teen mitä teen.

Haluan kertoa sen sinulle tarinan muodossa, samalla tämä on kiitos omalle äitihahmolleni, omalle mummolleni.

Minut on osittain kasvattanut mummoni, jonka vaikutusta ei voi väheksyä, kun mietin, missä olen nyt. Mummoni on sukumme matriarkka, jolla on aina ollut kaikki langat käsissään, hänellä on ollut vahva tahto viedä asioita eteenpäin, toteuttaa, innostaa ja uskoa tulevaisuuteen. Mummoni on aikamoinen nainen. Oman aikansa Lady Boss, siitä ei ole epäilystäkään.

Hän on sodassa taistellut, jälleenrakennuksen kokenut ja haudannut kaksi lastaan. Hän ei saanut käydä kouluja vaan joutui ottamaan vastuun ison talon vanhimpana tyttärenä. Työtä on kuulunut hänen elämäänsä paljon, hyvin, hyvin paljon.

Hänen asenteensa elämään on ollut optimistinen, luottavainen ja elämänilo on ollut kantava voima. Hän on aina jaksanut kannustaa, vahvistaa uskoa itseen, nähdä paremman tulevaisuuden ja olla läsnä. Hän ei sitä edes tiedä, mutta hän on ollut elämäni paras valmentaja. 

Mummoni on teroittanut minulle, että aina pitää olla taloudellisesti itsenäinen. Aina pitää olla rahaa ruokaan ja jos sitä ei ole, pitää pyytää apua. Itseensä pitää uskoa ja kuunnella omaa sisäistä ääntä. Se ohjaa silloin kun suunta on hukassa. Neuvoja on tullut matkan varrella paljon ja niistä olen kiitollinen.

Minä olen aina tiennyt, että pystyn mihin vain. Taustasta, kodista, taloudellisista lähtökohdista huolimatta.

Sillä minulla on aina ollut yksi ihminen, joka on uskonut minuun.

Tarvitaan siis vain yksi ihminen siihen, että toinen lähtee lentoon. Tarvitaan vain yksi ihminen kannustamaan ja näyttämään onnistumiset, jos niitä ei itse huomaa.

Olen aina uskonut siihen, että kun nainen voimaantuu, hänestä tulee ehjä. Hän vie voimaansa, menestyjän asennetta, energiaansa eteenpäin omaan perheeseen, omaan yhteisöön ja omaan lähipiiriin. Hän kasvattaa vahvoja, empaattisia johtajia tyttäristään. Hän kasvattaa poikia, jotka arvostavat naisia ja heidän voimaa. Hänen lapset saavat elämäänsä upeat lähtökohdat ja vievät aikanaan tätä eteenpäin. Tähän minä uskon täysin. 

Tästä syystä haluan olla apuna sinulle, kun sinä luot itsellesi taloudellisen vapauden oman yrittäjyytesi kautta.

Ja se mitä tarkoitan taloudellisella vapaudella on rahaa ja paljon muuta. Paljon, paljon muuta.

Taloudellinen vapaus mahdollistaa sen, että voit olla enemmän lapsiesi kanssa, voit auttaa, saat itsellesi turvan, saat tehdä asioita joista olet aina unelmoinut.

Voimaannut, kasvat ja viet tätä eteenpäin omalla esimerkilläsi.

Oma esimerkkisi innostaa toisia, esimerkkisi inspiroi ja voimaannuttaa. Et ehkä tiedäkään kuinka esimerkkisi voikaan vaikuttaa toisiin.

Kun teet työtäsi tuottavasti ja pystyt keskittymään ydinosaamiseesi, sinä saat aikaan paljon.

Saat aikaan muutosta.

Saat aikaan jotain uutta jatkuvasti.

Koet tekeväsi sinulle oikeaa työtä, ehkä jopa elämäntehtävää.

Työ on tarpeeksi tuottavaa, ettei sinun tarvitse revetä joka paikkaan, tehdä kaikkea itse ja olla yksin yrityksesi asioiden kanssa.

Halutessasi sinulla on mahdollisuus kasata tiimi.

Halutessasi voit pitää lomaa kun on loman aika.

Halutessasi voit tehdä lyhyempiä työpäiviä.

Tätä kaikkea on taloudellinen vapaus. 

Miten sitten saavutat taloudellisen vapauden?

Sillä, että tiedät mitä haluat ja uskot siihen. 

Teet itsellesi strategian siitä, kuinka saavutat tavoitteesi.

Olet näkyvillä, markkinoit ja tuot esille huippuosaamistasi rohkeasti, itseesi uskoen ja myyden. 

Olet oma itsesi. 

Pidät itsestäsi ja jaksamisestasi hyvää huolta. 

Ja rokkaat, rokkaat niin paljon kun teet työtäsi, että sinusta kuullaan. Minä haluan kuulla sinusta, haluan tietää miten sinä voit parantaa päivääni. Ja niin haluaa sinun potentiaaliset asiakkaatkin. Loista, näy ja kuulu!

Jos haluat tähän apua ja sparrausta, on oikea aika palkata minut. Toukokuun ajan tunnin valmennuksen saat hintaan 60 euroa + alv 24%.

En ole ainoa ihminen, joka tarjoaa sparrausta, antaa työkalut tuottavampaan myyntiin, näkyvyyteen ja innostaa sinua saavuttamaan koko potentiaalisi. Jos olet valmis aloittamaan työnteon kanssani ja pidät energiastani… olisi kunnia auttaa sinua. Teen työtä sinun menestyksen puolesta. Voit olla varma siitä.