Siitä, että asiat alkavat sujua kuin itsestään. Matka siihen, että kaikki kulkee hyvin, oikeita ihmisiä, palveluita, oppeja tulee eteesi ilman suurempaa panosta, voi olla pitkä.

Se voi olla niin pitkä, että meinaat luovuttaa ja heittää hanskat tiskiin. Se voi olla niin pitkä, että mietit monta kertaa, että mitä järkeä tässä on.

Sitten tapahtuu se ”Ahaa” – hetki, kun ymmärrät, mistä tässä koko hommassa on kyse. Näet kirkkaasti sen, mikä on pidätellyt sinua. Näet kirkkaasti sen, mitä teet toisin.

Näet kirkkaasti mielessäsi polun ja seuraavat askeleesi. Näet ja tunnet sen, että nyt kaikki alkaa sujua, koska tiedät, mitä tehdä toisin.

Oletko lyönyt päätäsi seinään ja miettinyt, että miten tämä on nyt näin vaikeaa? Tai kiivennyt kivimuuria tajuamatta, ettet etene yhtään koska kannattelet hartioillasi niin paljon ylimääräistä painoa, että se vetää sinua alaspäin?

Sitten tapahtuu jotain, mikä muuttaa tilanteen. Se voi olla joku tapahtumasarja, mikä saa sinut katsomaan totuutta silmiin ja miettimään kaikki asiat uusiksi.

Se voi olla täydellinen rahattomuus, jolloin joudut katsomaan itseäsi peilistä ja koitat nähdä sen, miten pääset ulos tilanteesta. Se voi olla jatkuvat asiakasperuutukset, mitkä sekoittavat suunnitelmallisuutta, kalenteriasi, budjettiasi ja vievät motivaatiota. Se voi olla sairaus, mikä laittaa sinut miettimään asioita uudella tavalla.

Mikä tahansa se tapahtumasarja onkaa, siitä on usein apua. Se on usein se, mikä nostaa sinut takaisin jaloillesi.

Se antaa sinulle voiman ja oman äänen. Et enää anna toisten vetää sinua alaspäin, sillä uskallat olla oma itsesi ja tehdä omaa juttuasi. Et enää kysele lupia siihen, mitä saat tehdä ja milloin, vaan tiedät itse.

Uskallat loistaa. Uskallat näkyä. Uskallat tehdä asioita omalla tavallasi. 

Silloin monet asiat alkavat sujua kuin itsestään.

Oikeita ihmisiä ilmaantuu ja aloitat uuden yhteistyön. Tapaat sattumalta vanhan ala-asteen luokkakaverin, jonka kanssa teillä onkin enemmän yhteistä kuin olit voinut kuvitellakaan. Sinulle mainitaan uusista, juuri sinulle sopivista, teknisistä ratkaisuista, jotka tukevat ja kehittävät omaa liiketoimintaasi. Asiakkaat löytävät sinut, koska ovat huomanneet innostavat viestisi, joita laitat koska tiedät, että niitä tarvitaan.

Silloin voit olla varma, että olet oikealla tiellä. Pysy sillä. Usko itseesi. Uskalla jakaa viestiäsi. Uskalla näkyä ja erottautua. 

Mutta miten näytään? Miten erottaudutaan? Miten saadaan omaan viestiä esille?

Sillä, että ensimmäisenä tunnet läpikotaisin oman yrityksesi, mitä teet ja ketä palvelet. Voi olla, että nyt pyörität silmiäsi ja mietit ”kerro jotain uutta…”, mutta mieti vielä. Vastaako yrityksesi viesti sitä, mitä sinä teet ja ennenkaikkea MIKSI perustit yrityksesi? Onko asiakkaallesi selkeää, ketä palvelet ja mihin asiaan annat ratkaisun?

Aina se ei nimittäin ole niin helppoa. Me olemme niin sisällä ja kiinni omassa liiketoiminnassa, että emme näe enää omaamme ulkopuolisin silmin. Ehkä oiomme viestissä, ehkä oletamme, että ihmiset tietävät, mitä tarkoitamme. Ehkä emme edes tiedä, kelle halutaan loppujen lopuksi puhua?

Jos haluat loistaa, voin auttaa sinua siinä. jos haluat, voin auttaa sinua saamaan näkyvyyttä verkossa. Haluatko, että saat tehtyä hyvää myyntiä, mikä mahdollistaa sinulle huolettomampaa arkea. Otatko apuni vastaan?

Haen 3 viikon verkkovalmennuksen pilottiryhmään LADY BOSSEJA, ketkä haluavat parantaa omaa näkyvyyttään verkossa, ketkä haluavat myydä paremmin, ketkä haluavat menestyä.

Oletko se sinä, tuletko matkaan?

Tutustu tästä verkkovalmennukseen.

Olet lämpimästi tervetullut matkaan mukaan! Onko jo sinun aikasi loistaa ja näkyä? Minun mielestä on.

Trust me, I got your back.