Maksuton opas

Vapaudu päivätyöstä

– Rakenna malli, jolla otat konkreettiset askeleet kohti yrittäjyyttä ja kasvatat tuloja

Onko tavoitteenasi päästä irti 9-5 päivätyöstä ja luoda omat askeleet kohti yrittäjyyttä? Tässä maksuttomassa, valmentavassa oppaassa autan sinua rakentamaan oman mallin konkreettisille askelille, joilla pääset vapautumaan päivätyöstäsi. 

Syötä vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja saat itsellesi heti ”Vapaudu päivätyöstä – Rakenna malli, jolla otat konkreettiset askeleet kohti yrittäjyyttä ja kasvatat tuloja” – oppaan.

Sinun on saatava opas itsellesi jos…

 • Pohdit lähes päivittäin, kuinka vapautua lasikuutiostasi, jota kutsutaan työpisteeksesi.
 • Koet, että potentiaalisi menee hukkaan kun teet töitä toisille.
 • Suurin syy sille, ettet ole vielä irtisanoutunut on se, ettet näe miten voit korvata palkkatyöstä saatavan palkkatulon. 

Say no more! Apu, oivallukset ja konkreettiset askeleet ovat ihan parin näppäilyn päässä. Lataa siis maksuton ”Vapaudu päivätyöstä – Rakenna malli, jolla otat konkreettiset askeleet kohti yrittäjyyttä ja kasvatat tuloja” -opas! 

Opit seuraavia asioita…

 • näet piilossa olevia taitojasi (sellaisia, joista ollaan valmiita maksamaan!)
 • luot konkreettisen mallin lisätuloille
 • oivallat oman ainutlaatuisuutesi. 

Ja koska tykkään antaa vähän extraa kaupan päälle,niin saat bonuksena myös videovalmennuksen, joka avaa oppaan auki. Lupauksena on inspiroitunut olo ja kun teet työn, myös kontreettiset askeleet.

Marika Roth

Valmentajasi:

Moikka, olen Marika Roth. Valmennan yrittäjiä ja yrittäjyyttä suunnittelevia yhdistämään kannattavan liiketoiminnan ja sydämen työn: vahvalla perustalla rakennetaan kasvua ja omannäköistä liiketoimintaa, joka antaa avaimet omaan menestykseen. 

Vuonna 2014 olin samassa tilanteessa, kuin sinä nyt. 

 • Suuri arvoristiriita teki lähes mahdottomaksi avata työpaikan ovi.
 • Koin, että oma potentiaalini ei ollut näkyvä (eikä tullut sellaiseksi) suuressa organisaatiossa.
 • Tein tulosta ja oma palkkani ei noussut juuri yhtään vuosien saatossa. 
 • Katselin lasikoppini läpi, kun toiset elivät elämäänsä ja minulla elämä tuntui valuvan hukkaan. 
 • Olin juuri rakennuttanut talon ja velkaa oli niskassa 350 000 euroa. Rahaa piti siis tulla riittävästi kuukausittain, jotta pystyin maksamaan asuntolainan. 

Dramaattista, myönnän. Mutta samalla totta ja pääsen hetkessä kiinni tuohon tunteeseen, kun kurkkua kuristi ja tunsin pienentyväni joka päivä turhautumisen, kiukun ja huonon olon alla. 

2015 tein onneksi rohkean liikkeen ja irtisanouduin. Lähdin liikkeelle samalla prosessilla, jonka opetan sinulle, kun lataat oppaani. Se on tehty sulle. Koska olin samassa tilantessa ja olisin kaivannut silloin apua. Jouduin oppimaan paljon kantapään kautta, mutta pystyssä ollaan. Vahvalla pohjalla. Sen vuoksi voin tätä sinulle opettaa. 

Miltä sun elämä voisikaan näyttää vuoden päästä, jos aloitat unelmaelämäsi suunnittelun NYT. Ja teet konkreettisia askelmerkkejä sitä kohti. Vuosi menee nopeasti, ethän halua löytää itseäsi taas vuoden kuluttua miettimässä, että olisinpa…

Tiedän, että sinulla on kunnianhimoa ja haluat saada enemmän. Enemmän kuin mitä sinulla on nyt. Joten lataa opas, ota itsellesi aikaa vastata kysymyksiin ja huomaat luovasi konkreettisia askelia kohti yrittäjyyttä. 

Lykkyä matkaan, 

Marika