Menu

Uuden ajan yrittäjälle, joka haluaa yhdistää bisneksen ja sydämen työn.

Lataa itsellesi maksuton opas. Opas auttaa sinua purkamaan uskomuksia, mitkä ovat oman menestyksesi hidasteena.

Valmennan, innostan ja oivallutan suuriakin yleisöjä, englanniksi tai suomeksi. Tilaisuudet räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan.

Marika is an inspiring speaker, mentor and a workshop holder! What’s really unique about her is that she’s 100% present in the moment. She has a talent of strengthening the listeners belief in their ideas and in themselves. Marika held a two hour business idea development workshop at Startup My Business Weekend in March 2018. The event was organised by Startup Refugees in collaboration with European Institute for Innovation and Technology (EIT). The goal of the event was to help immigrants and refugees interested in entrepreneurship with their first steps in making their business dream come true. I would recommend Marika if you’re seeking for an inspiring, hands on speaker with an incredibly peaceful energy that lights up the room! 

-Satu Heikinheimo, Head of Business Program, Startup Refugees

Valmennan myös yrittäjähenkisiä, luovia naisia ja heidän yhteisöjä.

Marika Roth on innostava ja ammattitaitoinen ryhmävalmentaja, ja hän on saanut erinomaiset osallistujapalautteet koulutuspäivistä. Marikan oma yrittäjäasenne motivoi ja kannustaa aloittelevia yrittäjiä, kuten yrittäjäopiskelija on ilmaissut: Marika luo opiskelijoihin uskoa itseen ja juuri sitä varmuutta ja kannustusta, jota yrittäjä näin alkutaipaleella tarvitsee.

-Antti Kasanen, varatoimitusjohtaja, KK Valmennuskeskus Public Oy

Uskon kunnianhimoon ja siihen, että isotkin unelmat ovat tavoitettavissa. Vielä parempi, jos isot unelmat liittyvät auttamiseen jollakin tavalla. Loppujen lopuksi siitä kaikessa tekemisessä on kyse, auttamisesta.

  • Kuinka saada auttamisesta elinkeino ja enemmänkin?
  • Kuinka kirkastaa omaa tavoitetta ja keskittää energia ydinosaamiseen?
  • Mitä kaikkea yrittäjyyteen liittyy, mitä olisi hyvä tietää ja hallita?
  • Kuinka saada oma mielenlaatu sille tasolle, että uskot omaan tekemiseesi ja teet sen mukaisesti päivittäistä toimintaa?
  • Kuinka yhdistää sydämen työ ja kannattava liiketoiminta?

Näihin ja moneen kysymykseen voin auttaa löytämään vastauksia.

Ota yhteyttä ja jutellaan, voinko olla avuksesi.

”Marika on upea ja ammattitaitoinen valmentaja, jolle asiakkaan menestys on kaikkein tärkeintä. Marika antaa uusia näkökulmia ja sparraa asiakkaastaan esiin juuri hänen potentiaalin, jotta menestyminen omassa yrityksessään on pitkäikäistä ja tehokasta. Marikan ehdoton vahvuus on hänen ilmiömäinen kyky auttaa asiakasta itse löytämään juuri hänen oman menestyksen salaisuus ja tukea asiakasta matkalla siihen.” Asta Väänänen

”Kotitehtävät olivat sitten oman hiljaisen hetken punnerruksia. Ne haastoivat miettimään, mitä ihan oikeasti haluan, mitkä ovat vahvuudet ja mitkä niitä kuoppia, joihin putoan. Hämmästyksekseni ne olivat monelta osin samasta lähteestä kuin ei-yrittäjyyden kuopatkin eli siis jokin persoonan laukkarata, johon tippuu aina uudelleen. Minulla tämä alastatuksesta toimiminen. Vaikka olen superammattilainen ja tiedän sen yksin ollessani, on sen julkituominen hyvin, hyvin nihkeää. Mutta jokaisen tapaamisen jälkeen tunsin olevani muutaman sentin pitempi ja vahvempi. Jos minulta kysytään, tiedän mihin yrittäjän ohjaan! Marika Roth on minun valintani!!” Merja Uotila.


Marika Roth

Ota yhteyttä:

marika@marikaroth.com

050 5521685

Menestyjän Bisnespakki™- työkirjan pääset tilaamaan tästä: 

Kirja 27 euroa (sis. alv. ja postikulut Suomessa)

https://holvi.com/shop/menestyjanbisnespakki