Valitse näistä omaan tilanteeseesi sopiva vaihtoehto:

Aloittavalle ja uudelle yrittäjälle

Jos olet yrittäjyyttä suunnitteleva tai yrittäjyyden ensi-askelilla, Menestyjän Bisnespakki -vuosijäsenyys on täydellinen apu sinulle.

Kokeneemmalle yrittäjälle

Jos olet yksinyrittäjä, joka tekee 3000- 9000 euroa myyntiä kuukausittain ja haluat tuplata kk-myynnin, Founder to CEO- verkkovalmennus on täydellinen apu sinulle. 

Jos arvostat yksilötukea, tehokkuutta ja suoraan asiaan- lähestymistapaa, 3 tunnin intensiivivalmennus on täydellinen apu sinulle. 

Marika Roth

Tapaa valmentajasi

Marika Roth on tehnyt työtä valmennuksen, liiketoiminnan kehittämisen ja rahoituksen parissa lähes 15 vuotta. Viimeisen seitsemän vuoden aikana hän on valmentanut, kouluttanut ja mentoroinut lähes 2000 yrittäjää tai organisaatiota. 

Marika kuvaa itseään yrittäjän bestikseksi. Tiedäthän, se paras kaveri, joka kannustaa ja tsemppaa, ideoi kanssasi. Näkee parhaat puolet ja vahvistaa niitä. Se paras kaveri, joka kannattelee ja kuuntelee. Ja se, joka tarpeen mukaan tönäisee veteen, koska tietää, että osaat uida ja on rannalla vastassa pyyhkeen kanssa. 

Marika yhdistää hyvin käytännön läheisesti, selkeästi ja kannustavasti liiketoiminnan starttaamisen, kehittämisen ja yrittäjän henkisen kasvun tukemisen. 

Hänen missionaan on auttaa tuhansia naisia nousemaan kannattavien yritysten johtajiksi, yhdistäen sydämensä työn ja kannattavan liiketoiminnan.

Valitse omaan tilanteeseesi sopivin valmennus

Founder to CEO™ -verkkovalmennus

Founder to CEO- valmennus starttaa syksyllä 2023! 

Founder to CEO- valmennus on 1:1 tukeen keskittyvä, intensiivinen, mutta tilaa antava valmennus kasvuhaluiselle yksinyrittäjälle. Valmennus toteutetaan 100% verkon välityksellä.

Valmennuksen tavoitteena on auttaa yrittäjää luomaan kaava korkeampiin myyntikuukaisiin niin, että liiketoimintamalli mahdollistaa kasvun ja palveluiden luonne on skaalatuva. 

Founder to CEO- valmennus on yrittäjälle, joka haluaa nostaa kuukausimyyntejä kannattavasti, jotta se mahdollistaa oman näköisen arjen. 

Arjen, missä on tilaa työlle, vapaa-ajalle, kehittämiselle ja itselle tärkeille asioille. Raha ei ole huolen aihe, vaan sitä jää enemmän kuin riittävästi, mikä tuo valinnan vapautta ja mahdollisuuksia moneen eri elämän osa-alueeseen. 

Valmennuksessa keskitytään yrittäjän mindsettiin, näkyvyyteen (oikealle kohderyhmälle!), liiketoimintamalliin, palvelujen paketointiin, kehittämiseen sekä systeemien ja prosessien luomiseen. 

Tavoitteena on se, että liiketoiminnassa voi keskittyä omaan magiciin ja asiakkaat maksavat siitä!

(Bonus-tavoite on, että niin halutessaan, manuaalista työtä voi myös ulkoistaa toisille toimivien systeemien kautta. Ehkä haaveena on saada apukäsiä liiketoimintaan? Valmennus auttaa luomaan pohjan, jolloin tämä on mahdollista niin taloudellisesti kuin myös käytännön arjen kautta.)

Muutos, jonka yrittäjä tekee on sisäinen: 

Oman mindsetin vahvistaminen ja kirkastaminen. Omaan visioon ja missioon yhdistyminen ja usko oman työn suureen arvoon. 

Muutos, joka näkyy ulospäin on selkeämpi ja valovoimaisempi viestintä ja näkyvyys. Hinnoittelu vastaa tuotettua arvoa ja asiakkaat ymmärtävät sen. Liiketoimintamalli on muokattu niin, että se mahdollistaa kasvun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 

Kaiken kaikkiaan, muutos on suuri. Se on arvokas, se tuo lisää myyntieuroja. Muutos tuo tehokkuutta työpäiviin selkeyden vuoksi, yrittäjä tietää, mitkä ovat niitä tuottoa tuovia toimenpiteitä. Hän keskittyy niihin. Tarvittaessa hän pystyy delegoimaan osan työtehtävistä, tai ainakin luo systeemit, jotta kiireiset minitehtävät eivät täytä kapasiteettia. 

Ansaitset parasta, ansaitset loistaa. 

Liity tästä odotuslistalle ja saat ensimmäisten joukossa yksityiskohdat, kun valmennuksen ovet aukeavat! 

3 tunnin intensiivivalmennus

Henkilökohtainen valmennus, jonka aikana keskitytään yrittäjän toivomaan näkökulmaan. Intensiivinen valmennus toteutetaan käyttäen workshopeista tuttua metodia, eli keskustellaan, yrittäjä tekee ohjatusti valmennusharjoitteita ja puretaan ne yhdessä. 

Vaikka valmennus on intensiivinen, siinä on tilaa hengittää, tilaa ajatuksille, sanoittamiselle ja luomiselle. 

Valmennusta edeltävänä viikkona yrittäjä täyttää ennakkokyselyn, joks luo runkoa valmennuspäivälle. Valmennuksen jälkeen yrittäjä saa muistiinpanot tapaamisesta. 

Valmennuksen aikana pidetään 10 minuutin tauko. 

Kesto yhteensä 3 tuntia. 

Bonuksena 30 päivän Voxer- tuki valmennuksen tueksi. 

Hinta 1000 euroa + alv 24 %

Varaa alta 20 min maksuton kartoituspuhelu, jonka aikana kuulen paremmin tilanteestasi ja katsotaan, miten voisin auttaa. Puhelu ei sido ostopäätökseen.