Valitse näistä omaan tilanteeseesi sopiva vaihtoehto:

Aloittavalle ja uudelle yrittäjälle

Jos olet yrittäjyyttä suunnitteleva tai yrittäjyyden ensi-askelilla, Menestyjän Bisnespakki on täydellinen apu sinulle.

Kokeneemmalle yrittäjälle

Jos olet yksinyrittäjä, joka tekee 3000- 9000 euroa myyntiä kuukausittain ja haluat tuplata kk-myynnin, Founder to CEO- verkkovalmennus on täydellinen apu sinulle. 

Jos arvostat yksilötukea, tehokkuutta ja suoraan asiaan- lähestymistapaa, 3 tunnin intensiivivalmennus on täydellinen apu sinulle. 

Marika Roth

Tapaa valmentajasi

Marika Roth on tehnyt työtä valmennuksen, liiketoiminnan kehittämisen ja rahoituksen parissa lähes 15 vuotta. Viimeisen seitsemän vuoden aikana hän on valmentanut, kouluttanut ja mentoroinut lähes 2000 yrittäjää tai organisaatiota. 

Marika kuvaa itseään yrittäjän bestikseksi. Tiedäthän, se paras kaveri, joka kannustaa ja tsemppaa, ideoi kanssasi. Näkee parhaat puolet ja vahvistaa niitä. Se paras kaveri, joka kannattelee ja kuuntelee. Ja se, joka tarpeen mukaan tönäisee veteen, koska tietää, että osaat uida ja on rannalla vastassa pyyhkeen kanssa. 

Marika yhdistää hyvin käytännön läheisesti, selkeästi ja kannustavasti liiketoiminnan starttaamisen, kehittämisen ja yrittäjän henkisen kasvun tukemisen. 

Hänen missionaan on auttaa tuhansia naisia nousemaan kannattavien yritysten johtajiksi, yhdistäen sydämensä työn ja kannattavan liiketoiminnan.

Valitse omaan tilanteeseesi sopivin valmennus

Menestyjän Bisnespakki™

Pika-avun saat Menestyjän Bisnespakki- työkirjan kautta. Voit kuunnella kirjan äänikirjapalveluista tai tilata kirjan verkkokaupastani.

Yrittäjyyden alussa on kuitenkin tärkeintä saada rahaa sisään yrityksen kassaan, eli myyntiä, eli asiakkaita. Eikö? Asiakashankinta voi kuitenkin alussa tuntua vaikealta, jopa pelottavalta. Harva on seppä syntyessään!

Sen vuoksi kesällä 2023 starttaa Menestyjän Bisnespakki 3.0 – verkkokurssi, joka auttaa sinua saamaan 5 ensimmäistä maksavaa asiakasta. Tämän jälkeen luot itsellesi metodin, jolla (todistetusti) saat asiakkaita. 

Menestyjän Bisnespakki 3.0 – verkkokurssi keskittyy

  • yrittäjän mindsettiin
  • liiketoimintamalliin,
  • näkyvyyteen 
  • unelma-asiakkaaseen
  • palvelun paketointiin niin, että saat hankittua ensimmäiset 5 asiakastasi. 

Löydät oman tavan johtaa omaa tekemistä ja luoda tuloksia. Hiljennät sisäistä huijarisyndroomaa ja/tai prefektionistia, joka haluaisi viivästyttää aloittamista. Oikea aika on NYT. Yhdessä tarkastelemme liiketoimintamalliasi, sen tuomia mahdollisuuksia ja varaudut myös riskeihin. 

Luot omaa suunnitelmaa brändäykseen ja näkyvyyteen, tutustut paremmin unelma-asiakkaaseesi, jotta osaat myydä hänelle juuri hänen tarvitsemaansa palvelua. 

Ja ennen kaikkea, aloitat myyntityön. 

Kyllä vain, on aika aloittaa myynti. 

Testaat, kompastut, nouset ylös ja testaat taas. Kannatellusti. Testaamisen kautta tulet näkemään tuloksia ja aktiivisuus palkitaan, tavoitteena on se, että saat 5 maksavaa asiakasta! (Tämä jo itsessään maksaa verkkokurssin moninkertaisesti takaisin) 

Tärkeää on se, että saat muutakin kuin tietoa. Tieto on kuitenkin erittäin tärkeää, jotta tiedät ja ymmärrät luoda vahvan kivijalan omaan bisnekseen. Sen vuoksi bonuksena saat tuhdin, mutta palasiksi pilkotun tietopaketin, mikä sisältää: 

  • Uuden yrityksen ABC
  • Talouden ABC
  • Vinkit liiketoimintasuunnitelmaan
  • Hyvät työkalut alkuun ja systeemien luomisen käsikirjan
  • Menestyjän Bisnespakki- työkirja kotiin postitettuna 

Menestyjän Bisnespakki 3.0 – verkkokurssin arvo on yli 1700 euroa. Tämän metodin on testannut sadat naisyrittäjät kierroksilla 1.0 ja 2.0 ja nyt uudistettu verkkokurssi keskittyy aloittavan yrittäjän kannalta tärkeimpään asiaan: uusasiakashankintaan. 

Olen sinun tukenasi, yhdessä tiimini kanssa! 

Menestyjän Bisnespakki 3.0 – verkkokurssin hinta on heinäkuussa 790 euroa. 

Kun hyppäät mukaan ennakkomyynnin aikana, lunastat paikkasi hintaan 349 euroa. 

Edullisemman hinnan lisäksi, pääset mukaan live kick off- aloitus Zoomiin ja verkkokurssin päätös Zoomiin. Näissä olen paikalla vastaamassa kysymyksiisi, sillä varsinkin alussa, niitä riittää paljon. 

Lisäksi, verkkokurssiin kuuluu vuoden 2023 loppuun asti kuukausittaiset Q&A- Zoomit, joihin voi osallistua niin halutessaan.

Menestyjän Bisnespakki VIP– paketti sisältää kaiken yllä mainitun lisäksi 1:1 tuen verkkokurssin aikana sovituin päivin. Tuki tapahtuu Voxer- ääniviestipalvelun kautta. VIP-paketteja on tarjolla vain 3 kappaletta, hintaan 1290 euroa. 

(psst. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Mikäli olet yrittäjä, saat verkkokurssihinnan yrityksen vähennyksiin. Verkkokurssin sisältö on käytettävissäsi niin kauan, kuin verkkokurssi on olemassa. Minimissään 12kk.) 

Menestyjän Bisnespakki 3.0 verkkokurssin myynti käynnistyy pian!

Founder to CEO™ -verkkovalmennus

Founder to CEO- valmennus starttaa syksyllä 2023! 

Founder to CEO- valmennus on 1:1 tukeen keskittyvä, intensiivinen, mutta tilaa antava valmennus kasvuhaluiselle yksinyrittäjälle. Valmennus toteutetaan 100% verkon välityksellä.

Valmennuksen tavoitteena on auttaa yrittäjää luomaan kaava korkeampiin myyntikuukaisiin niin, että liiketoimintamalli mahdollistaa kasvun ja palveluiden luonne on skaalatuva. 

Founder to CEO- valmennus on yrittäjälle, joka haluaa nostaa kuukausimyyntejä kannattavasti, jotta se mahdollistaa oman näköisen arjen. 

Arjen, missä on tilaa työlle, vapaa-ajalle, kehittämiselle ja itselle tärkeille asioille. Raha ei ole huolen aihe, vaan sitä jää enemmän kuin riittävästi, mikä tuo valinnan vapautta ja mahdollisuuksia moneen eri elämän osa-alueeseen. 

Valmennuksessa keskitytään yrittäjän mindsettiin, näkyvyyteen (oikealle kohderyhmälle!), liiketoimintamalliin, palvelujen paketointiin, kehittämiseen sekä systeemien ja prosessien luomiseen. 

Tavoitteena on se, että liiketoiminnassa voi keskittyä omaan magiciin ja asiakkaat maksavat siitä!

(Bonus-tavoite on, että niin halutessaan, manuaalista työtä voi myös ulkoistaa toisille toimivien systeemien kautta. Ehkä haaveena on saada apukäsiä liiketoimintaan? Valmennus auttaa luomaan pohjan, jolloin tämä on mahdollista niin taloudellisesti kuin myös käytännön arjen kautta.)

Muutos, jonka yrittäjä tekee on sisäinen: 

Oman mindsetin vahvistaminen ja kirkastaminen. Omaan visioon ja missioon yhdistyminen ja usko oman työn suureen arvoon. 

Muutos, joka näkyy ulospäin on selkeämpi ja valovoimaisempi viestintä ja näkyvyys. Hinnoittelu vastaa tuotettua arvoa ja asiakkaat ymmärtävät sen. Liiketoimintamalli on muokattu niin, että se mahdollistaa kasvun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 

Kaiken kaikkiaan, muutos on suuri. Se on arvokas, se tuo lisää myyntieuroja. Muutos tuo tehokkuutta työpäiviin selkeyden vuoksi, yrittäjä tietää, mitkä ovat niitä tuottoa tuovia toimenpiteitä. Hän keskittyy niihin. Tarvittaessa hän pystyy delegoimaan osan työtehtävistä, tai ainakin luo systeemit, jotta kiireiset minitehtävät eivät täytä kapasiteettia. 

Ansaitset parasta, ansaitset loistaa. 

Liity tästä odotuslistalle ja saat ensimmäisten joukossa yksityiskohdat, kun valmennuksen ovet aukeavat! 

3 tunnin intensiivivalmennus

Henkilökohtainen valmennus, jonka aikana keskitytään yrittäjän toivomaan näkökulmaan. Intensiivinen valmennus toteutetaan käyttäen workshopeista tuttua metodia, eli keskustellaan, yrittäjä tekee ohjatusti valmennusharjoitteita ja puretaan ne yhdessä. 

Vaikka valmennus on intensiivinen, siinä on tilaa hengittää, tilaa ajatuksille, sanoittamiselle ja luomiselle. 

Valmennusta edeltävänä viikkona yrittäjä täyttää ennakkokyselyn, joks luo runkoa valmennuspäivälle. Valmennuksen jälkeen yrittäjä saa muistiinpanot tapaamisesta. 

Valmennuksen aikana pidetään 10 minuutin tauko. 

Kesto yhteensä 3 tuntia. 

Bonuksena 30 päivän Voxer- tuki valmennuksen tueksi. 

Hinta 1000 euroa + alv 24 %

Varaa alta 20 min maksuton kartoituspuhelu, jonka aikana kuulen paremmin tilanteestasi ja katsotaan, miten voisin auttaa. Puhelu ei sido ostopäätökseen.