Menestyjän Bisnespakki -vuosijäsenyys

Menestyjän Bisnespakki® – vuosijäsenyys on 12 kuukauden valmennusohjelma, jossa muutat haaveen yrittäjyydestä konkreettiseksi tekemiseksi ja lähdet rohkeasti liikkeelle sekä luot oman uniikin metodin asiakashankintaan, jotta kassasi ei kuivu kasaan heti alkuvaiheessa

… jotta voit rakentaa alusta pitäen iloa tuovaa ja kannattavaa liiketoimintaa.

Yrittäjyyden alussa on paljon asioita, joita pitää päättää, tehdä, kokeilla ja osata. Joskus jopa liikaa yhdelle ihmiselle, ainakin se siltä tuntuu! 

Kyllä, on tärkeää tehdä valinta omaan liikeideaan sopivasta yhtiömuodosta, on tärkeää tietää arvonlisäverotuksesta, ennakkoverotuksesta, yrittäjän eläkevakuutuksesta ja budjeteista ja….

(joko nukahdit?)

Et? 

Okei, kiva! 

Tarkistin vaan! 

Tämän lisäksi on mietittävä brändäys, markkinointi, myynnin startti, asiakaskohderyhmä, nettisivut, sosiaalinen media ja kaikki ne visiot ja missiot ja arvopohja ja…

(joko norsu istui rinnan päällä)

Vähän? 

Joo, mä ymmärrän. 

Tässä on paljon. 

Mutta pysähdytään hetkeksi.

Otetaan happea ja jutellaan. 

Mikä on kaikkein tärkeintä alussa?

Se, mikä on kaikista tärkeintä yrittäjyyden alussa on se, että sä testaat liikeideaasi ja saat asiakkaita. Silloin näet, onko liikeideasta liiketoimeksi ja kannattaako siihen panostaa. 

Ja se on jännittävää. 

Se voi tuntua myös tosi pelottavalta.

Joku on kuvaillut, että jopa vähän hävettää aloittaa nollasta, kun on ollut asiantuntijaroolissa aikaisemmin.

”Että siellä se Ellu nyt aloittelee jotain”. 

No, Ellu aloittaa jotain, koska Ellulla on toive siitä, että hän saa käyttää omia taitojaan, osaamistaan ja potentiaaliaan niin, että hyötyy siitä itse kaikista eniten. 

Saa rakentaan jotain omaa, omien periaatteiden ja arvojen ympärille, omaa elämää kuunnellen. 

Se ei ole mitään puuhastelua, se on raakaa ja kovaa duunia. 

Tätä kivijalkaa muurataan kivi kerrallaan, siihen ei tarvita huutelijoita syljeskelemään monttuun, vaan apukäsiä kantamaan kiviä ja auttamaan niiden laittamisessa oikeille paikoille. 

Ja siinä minä ja mun tiimi autetaan (yhdessä tsemppaavan vertaisryhmän kanssa)!

Yrityksen peruskivet ovat

Mindset (eli mielenlaatu)

Bye bye huijarisyndrooma ja perfektionismi! Tervetuloa rohkeus kokeilla ja muokata, aloittaa nollasta ja ennen kuin on valmis. Aloittaa jopa niin, että se ensimmäinen versio hävettää ihan kauheasti tulevaisuudessa. Se on kasvua se. Pääkopan kanssa on tehtävä töitä, jotta päästään eteenpäin. 

Unelma-asiakas

Sitten tutustutaan sun unelma-asiakkaaseen, niihin mahtaviin tyyppeihin ja organisaatioihin, joiden kanssa haluat tehdä duunia. Mitä paremmin tunnet ja tiedät heidät, sitä helpompi sun on markkinoida ja myydä. 

Liiketoimintamalli

Sitten pitää pohtia sun liiketoimintamallia eli mitä sä olet myymässä. Ja millaiset mahdollisuudet valitulla mallilla on nyt ja tulevaisuudessa. Esimerkiksi, jos sä lähdet myymään aikaasi, mietitään, miten se kannattaa tehdä fiksusti ja sun kapasiteettia suojaten. Tässä kun on edessä maraton, ei pikajuoksu. 

Näkyvyys ja brändi

Sitten meidän pitää pohtia sun näkyvyyttä ja brändiä. Mikä on sun brändi ja millaista näkyvyyttä haet sun bisnekselle (ja miksi)? Ei tarvitse olla suurin ja kuuluvin, vaan houkutteleva oikealle kohderyhmälle. Tämähän linkittyy nätisti unelma-asiakkaaseen. Tähän nivoituu myös markkinointia. 

Palvelun paketointi

Palvelun paketointiin voi käyttää valtavan paljon aikaa. Mutta nyt me tehdäänkin asiat eri tavalla, tehokkaasti ja tuottavasti

Eli paketoit ensimmäisen palvelun ja alat tehdä asiakashankintaa.

Tavoitteena on 5 ensimmäistä, maksavaa asiakasta. Pari ensimmäistä asiakasta voi tulla tuurilla ja lähipiiristä. Viiteen asiakkaaseen tehdään jo jotain oikein. Sitten tutkitaan se, mitä tehdään oikein. Sitten sulla on kaava ja oma uniikki metodi, jolla sä saat asiakkaita! 

Joten näetkö, bisneksen perustaminen voidaan pilkkoa osiin ja pienet askeleet kasaa onnistumisia ja kokemuksia ja oppeja päällekkäin. Niistä alkaa muodostua tietoa siitä, mihin kannattaa panostaa ja mihin ei kannata käyttää aikaa. 

Silloin sä johdat tiedolla. 

(ja hei, I’m all about intuition, mutta liiketoiminnan alussa tieto ja usko omaan tekemiseen ovat paras parivaljakko. Usko ja luotto tulee tekemällä, tieto tulee tuloksista). 

Ja tietenkin, se faktatieto on tärkeää. Saat toki sitäkin. Helposti, palasteltuina palasina. Näillä itseasiassa pääset aloittamaan Menestyjän Bisnespakki®- vuosijäsenyyden. 

  • Uuden yrityksen ABC
  • Talouden ABC
  • Vinkit liiketoimintasuunnitelmaan
  • Hyvät työkalut alkuun ja systeemien luomisen käsikirjan
  • Menestyjän Bisnespakki- työkirja kotiin postitettuna kesäkuussa ostajille
Marika Roth

Tapaa valmentajasi

Marika Roth on tehnyt työtä valmennuksen, liiketoiminnan kehittämisen ja rahoituksen parissa lähes 15 vuotta. Viimeisen seitsemän vuoden aikana hän on valmentanut, kouluttanut ja mentoroinut lähes 2000 yrittäjää tai organisaatiota. 

Marika kuvaa itseään yrittäjän bestikseksi. Tiedäthän, se paras kaveri, joka kannustaa ja tsemppaa, ideoi kanssasi. Näkee parhaat puolet ja vahvistaa niitä. Se paras kaveri, joka kannattelee ja kuuntelee. Ja se, joka tarpeen mukaan tönäisee veteen, koska tietää, että osaat uida ja on rannalla vastassa pyyhkeen kanssa. 

Marika yhdistää hyvin käytännön läheisesti, selkeästi ja kannustavasti liiketoiminnan starttaamisen, kehittämisen ja yrittäjän henkisen kasvun tukemisen. 

Hänen missionaan on auttaa tuhansia naisia nousemaan kannattavien yritysten johtajiksi, yhdistäen sydämensä työn ja kannattavan liiketoiminnan.

Miltä sinusta tuntuisi, että vuoden päästä, syksyllä 2024, sulla olisi toimiva bisnes?

Uskot sun osaamiseen, olet saanut hyviä asiakaspalautteita ja kassaan riittävästi rahaa? Sulla on vierelläsi ihania uusia yrittäjäbestiksiä, joiden kanssa sparraatte ja tsemppaatte toisianne. 

Vuosi menee tosi nopeasti. 

Sen voi käyttää joko tehden ja opetellen, tai pohtien. 

Kumman sä valitset? 

Vuosi on pitkä aika, vaikka menee nopeasti. Menestyjän Bisnespakki®- vuosijäsenyys on luotu ymmärtäen, että jokaisella on omaakin elämää. Ja elämässä sattuu ja tapahtuu, joskus työ ja kehittäminen on sivujuonne ja muu elämä vie huomion. Se on tosi ookoo, mä ymmärrän sen. 

Mä tiedän äitinä, läheisen edunvalvojana ja ruuhkavuosia elävänä hyvin sen, että joskus sattuu ja tapahtuu jotain, mitä ei vaan ole voinut ennakoida. Sen vuoksi jousto on tosi tärkeää. Sen vuoksi Menestyjän Bisnespakki®- vuosijäsenyys antaa sulle tilaa elää nuo hetket rauhassa, ilman kiirettä ja pääset palaamaan mukaan milloin vain.

Miten homma kulkee? 

Kiva, kun kysyit. Näillä mennään:

Yhteisö

Kaiken keskiössä on yhteinen Facebook- yhteisö. Yhteisössä löydät oman accountability-kaverin tai pienryhmän, kavereita, joiden kanssa kulkea yhtä matkaa. Lisäksi kuukausittain tehdään hauskoja haasteita ja seurataan edistymistä. Fun! 

(Tiedän, kaikki eivät ole enää Facebookissa. Mä suosittelen, että tämän vuoksi liityt, vaikka kissakuvalla. Tämä on 100% sen arvoista.)

Facebook-ryhmässä ovat paikalla minä ja tiimiläisiäni, jotta saat parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen ja tulet nähdyksi. 

Valmennus

Valmennus tapahtuu kuukausittain, kuukauden teeman mukaan. Jokainen Zoom tallennetaan ja lisätään verkko-oppimisalustalle, yhdessä PDF-tiedostojen kanssa.

Aloitamme kuukauden aina tavoitteiden asettamisella ja kuukauden teeman alustuksella. 

Kerran kuussa on yhteinen Q&A-sessio tai hot seat, johon valitaan osallistujat hakemusten mukaan. Mahtava tapa kuulla muiden samassa tilanteessa olevien ajatuksia ja pohdintaa! Voin luvata, että lähes kaikki pohtivat ihan samoja kysymyksiä. 

Kerran kuussa on masterclass kuukauden teemasta. 

Kuukauden lopussa palataan tavoitteisiin ja käydään läpi opit, onnistumiset ja fiilikset. 

Kuten näet, tässä toimitaan ja tehdään! 

Kannatellusti, turvallisessa ympäristössä sekä toisista ja onnistumisista inspiroituen. 

Ja nyt mennään vielä syvemmälle, että MITÄ kuukausien pääteemat pitävät sisällään (Oikeudet muutoksiin pidätetään). 

Syyskuu: 
Mindset. turva, tutustuminen, yhteisön luominen, oma magic, oma erottautuminen 

Lokakuu:
Liiketoimintamalli (mitä ja millaista ollaan rakentamassa). Palvelun paketointi unelma-asiakkaalle

Marraskuu: 
Pilotointi

Joulukuu: 
Markkinointi ja myynti 

Tammikuu: 
Brändi,sosiaalinen media ja PR / näkyvyys

Helmikuu: 
Talous

Maaliskuu: 
Mindset

Huhtikuu: 
Systeemit

Toukokuu: 
Hyvinvointi

Kesäkuu: 
Myynti 

Heinäkuu: 
Mindset

Elokuu: 
Wrap up ja mitä seuraavaksi 

Innostun jo tätä kirjoittaessani sinulle!

Ja nyt, tiedän, että haluat tietää paljonko tämä kaikki maksaa. 

Menestyjän Bisnespakki®- vuosijäsenyyden arvo on yli 2500 euroa. 

Tämän metodin ovat testanneet sadat naisyrittäjät. Tämä toimii ja voin seisoa työni takana. Menestyjän Bisnespakki®- vuosijäsenyyden ostavat aloittavat yrittäjät saavat lähes 15 vuoden liike-elämän kokemukseni käyttöönsä ja 7 vuoden valmennusosaamisen ja kirsikkana kakun päälle, huumoria ja turvaa ja sitoutumista, heittäydyn yhtä paljon kaikkeen, kun pyydän toisiakin heittäytymään.

Yhden vuoden aikana käynnistät oman liiketoiminnan (sivutoimisena tai kokoaikaisena) ja alat saada tuloksia aikaan. Se on arvokasta. Koska sinun aikasi on arvokasta. 

Olen sinun tukenasi, yhdessä tiimini kanssa! 

Menestyjän Bisnespakki®- vuosijäsenyyden hinta on syyskuussa 790 euroa. 

Kun hyppäät mukaan ennakkomyynnin aikana, lunastat paikkasi hintaan 

449 euroa

Ajattelet varmasti, että whaaaat?! 449 euroa KOKO vuosi?? Kyllä. Eli tartu tähän ennakkomyynnin hintaan NYT. 

Hinta nousee syyskuussa, kun startataan, 790 euroon. 

Liity siis mukaan NYT ja saat bonuksena kesälukemiseksi Menestyjän Bisnespakki®- naisyrittäjän työkirjan kotiin postitettuna, kun lunastat paikkasi kesäkuun aikana. 

(psst. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Mikäli olet yrittäjä, saat verkkokurssihinnan yrityksen vähennyksiin.)

Kaipaatko enemmän yksilötukea? Onnistuu!

Menestyjän Bisnespakki® VIP -paketti sisältää kaiken yllä mainitun lisäksi 1:1 tuen vuoden ajan.

Kerran kuussa 45 min Zoom-valmennus ja kerran kuukaudessa Voxer-viikko. Voxer-viikon aikana voit lähettää ääni- ja tekstiviestejä applikaation kautta ja saat nopeasti sparrausta kysymyksiisi ja pohdintoihisi. VIP-paketteja on tarjolla vain 5 kappaletta, hinta on 3500 euroa (sis. Alv 24%) VIP-paketti on mahdollista maksaa osissa. 

Jos haluat jutella tarkemmin VIP-paketista, laitathan minulle viestiä joko sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse. Jos haluat ostaa VIP-paketin heti ja varmistaa paikkasi, voit tehdä sen TÄSTÄ.

Menestyjän Bisnespakki® -vuosijäsenyys on 12 kuukauden valmennusohjelma, jossa muutat haaveen yrittäjyydestä konkreettiseksi tekemiseksi ja lähdet rohkeasti liikkeelle sekä luot oman uniikin metodin asiakashankintaan, jotta kassasi ei kuivu kasaan heti alkuvaiheessa

… jotta voit rakentaa alusta pitäen iloa tuovaa ja kannattavaa liiketoimintaa. 

(Menestyjän Bisnespakki® -vuosijäsenyys toteutuu, kun minimiosallistujamäärä täyttyy. Rahat palautetaan täysimääräisenä syyskuussa 2023, mikäli minimiosallistujamäärä ei toteutuisi 4.9.2023 mennessä.)

Menestyjän Bisnespakki® -vuosijäsenyyden ilmoittautuminen vuodelle 2023 on päättynyt.

Jos haluat kuulla, kun ovet aukeavat seuraavan kerran, liity alta sähköpostilistalleni, niin saat tiedon ensimmäisenä!