Menestyjän bisnespakki

Naisyrittäjän työkirja

 • Työkirja, joka antaa avaimet yrittäjyyden perusteisiin uudella, hauskalla ja käytännönläheisellä tavalla.
 • Jokaiselle aloittavalle, sivutoimiselle tai jo pidempään toimineelle yrittäjälle, jota perinteiset bisneskirjat eivät innosta.

Muuta uskomuksia ja irrottaudu esteistä, jotka hidastavat menestystarinasi luomista.

TILAA KIRJA TÄSTÄ HINTAAN 29,50€

Ilman toimituskuluja, postitse kotiisi!
Kustantaja: Tammi
Julkaisu: Tammikuu 2018

Menestyjän bisnespakki -kirja auttaa sinua oivaltamaan, mitä menestyvän yrityksen rakentamiseen tarvitaan

Yhdistä sydämen työ ja liiketoiminta ja lähde kohti omaa bisnesunelmaa!

Menestyjän bisnespakki on työkirja, joka antaa avaimet yrittäjyyden perusteisiin uudella, hauskalla ja käytännönläheisellä tavalla. Se auttaa sinua kehittämään omaa toimintaasi yrittäjänä muutenkin kuin vain teoriassa.

Kirja on tarkoitettu jokaiselle aloittavalle, sivutoimiselle tai jo pidempään toimineelle yrittäjälle, jota perinteiset bisneskirjat eivät innosta.

Menestyjän bisnespakki opettaa liiketoiminnan perusteet kevyesti, mutta kattavasti ja auttaa ottamaan yrittäjyyden haltuun sujuvasti. Se auttaa sinua oivaltamaan, mitä menestyvän yrityksen rakentamiseen tarvitaan.

Kirjan sisältö koostuu kolmesta eri osa-alueesta, mitkä johdattavat sinut bisnesunelmasi äärelle:

  • Mielenlaatu ja bisnesunelman suunnittelu
  • Taloushallinto
  • Markkinointi ja myynti

    

Mielenlaatuun perustuu se, miten yrittäjyys näyttäytyy arjessa. Pääset avaamaan itsellesi arvoja ja sitä, minkä arvojen päälle yritystoimintasi perustuu ja rakentuu. Mielenlaadun harjoitteet avaavat missiota ja visiota ja suurempaa kuvaa siitä, miksi yrityksesi perustetaan tai on perustettu. Mielenlaadun osion tavoitteena on saada sinulle lisää rohkeutta toteuttaa oman näköistä arkea, haastaa omia ajatuksia ja luoda toimivia käytäntöjä arkeen.

Taloushallinto on usein se, mitä yrittäjät kammoksuvat. Se koetaan vaikeasti lähestyttävänä, vaikeana ja jopa pelottavana asiana. Kirjassa aihetta lähestytään hieman eri näkökulmasta, hyvin arkisella ja käytännönläheisellä tavalla. Saat tietoa, mitä yrittäjän on ymmärrettävä omasta taloudesta.

Markkinoinnin ja myynnin kautta keskityt kassaan tulevasta rahasta. Pääset miettimään omaa unelma-asiakastasi ja omia toimivia kanavia, missä näkyä.

MENESTYJÄN BISNESPAKKI -KIRJA SOPII SINULLE, JOS...

 • Haluat lähteä kohti uutta, mutta se pelottaa tai jännittää ja haluat siihen varmuutta
 • Mietit palkkatöistä irtaantumista
 • Haluaisit korvata palkkatulot yrittäjätuloilla
 • Olet vuorotteluvapaalla tai äitiysvapaalla ja mietit omaa urapolkuasi
 • Haluat toteuttaa unelmasi oman yrityksen perustamisesta
 • Olet tuore yrittäjä
 • Olet yrittäjä ja haluat lisää buustia omaan tekemiseen
 • Olet yrittäjä ja hukassa eri ohjeiden ja asioiden kanssa
 • Olet yrittäjä ja haluaisit tietää, miten oma arki rakentuisi tuottavaksi niin, että yrittäminen toisi rahaa
 • Haluat oppia yrittäjyyden perusteet kattavasti ja käytännönläheisesti
 • Haluat oppia mitä vaaditaan menestyvän yrityksen rakentamiseen
 • Haluat muuttaa uskomuksia ja irrottautua esteistä, jotka hidastavat menestystarinasi luomista

Ihana, uudenlainen, kaunis ja helposti lähestyttävä. Kirja, johon uskalsi tarttua! Kirjan uskalsi myös lukea, vaikka aihe olikin kova ja yrityksen perustaminen oli ennen kirjan lukua vasta isona unelmana.

Kuka on Menestyjän bisnespakki -kirjan takana?

Olen Marika Roth, henkinen yrittäjien valmentaja. Missionani on muuttaa asiakkaideni elämää oman yrityksen johtamisen, rahan, ajanhallinan ja jaksamisen ympärillä, jotta asiakkaani voivat elää rikasta arkea.

Olen sitoutunut omaan missiooni ja haluan, että mahdollisimman moni nainen nousee johtajuuteen ja muuttaa oman, ja oman perheensä, tarinan ja sukupuun.

Minulle yrittäjyys ei ollut ikinä vaihtoehto, mitä olisin edes miettinyt. Isäni menetti kaiken 90-luvun lamassa.

Silloin rahasta oli tiukkaa ja näin pelon, mikä rahaan liittyi ja sen, kuinka rahalla voi myös hallita.

Aloitin 23-vuotiaana työt rahoitusalalla, mikä tuntui turvalliselta ja hyvältä paikalta aloittaa ura. 30-vuotiaana siirryin pois rahoitusmaailmasta arvoristiriidan vuoksi. Sain kuulla, että välitän ihmisistä liikaa ja en voisi edetä organisaatiossa tällä tavalla.

Samaan aikaan unelma omasta valmennusalan yrityksestä oli jo herännyt. Lähdin tätä unelmaa kohden. Yrittäjyystaipaleeni ensimmäisen 3,5 vuoden ajalta on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Tein siitä itselleni vaikean.

En luovuttanut vaikka vaikeaa olikin. Tein paljon työtä omien uskomuksieni kanssa, koodasin uusiksi ajattelutapaani ja puhettani, kouluttauduin ja kohtasin sisäiset demonini.

Se, mikä piti nenäni pinnan yläpuolella oli vahva taustani rahoitusalalta. Ilman sitä, olisin kauhistunut ja lopettanut alkutaipaleen kalliin harrastuksen, sillä sitä yritystoimintani oli. Koska tunsin lukuni eurolleen, pystyin pysymään rauhallisena ja tekemään järjellä suunnitelmia.

Olen nyt tässä vaiheessa yrittäjyyttäni tilanteessa, missä liikevaihtoni on moninkertainen verrattuna pankin palkkaan. En sano tätä kehuakseni vaan todetakseni, että tiedän mistä puhun.

Muistan kuitenkin yhä sen pelon ja epävarmuuden, kun oma irtautuminen palkkatyöstä oli lähellä. Palkkatulo piti pystyä korvaamaan yritystulolla. Olisin silloin kaivannut käytännönläheisiä oppeja ja vinkkejä asiakkaiden löytämiseen ja yrittäjyyden ymmärrykseen. Ja tämän vuoksi olen kirjoittanut Menestyjän Bisnespakki -kirjan ja luonut siitä myös verkkokurssin.

Olen kouluttanut jo toistakymmentä yrittäjyyskurssia ja huomasin, että minulta kysytään aina samat kysymykset. Tieto on levällään joka paikassa. Oman työni ja yrittäjäkokemuksen myötä olen oivaltanut, kuinka tärkeässä roolissa mielenlaadun harjoitteet ovat yrittäjän arjessa. Halusin luoda valmennuksellisen työkirjan, joka laittaa lukijan miettimään ja oivaltamaan.

Menestyjän bisnespakki -kirjan avulla lähdet kohti omaa bisnesunelmaasi.

HALUATKO ITSELLESI ARVOKASTA LUKEMISTA, JOKA TUKEE MENESTYMISTÄSI YRITTÄJÄNÄ?

KYLLÄ, HALUAN KIRJAN ITSELLENI!
 • Kirjan hinta: 29,50€
 • Saat kirjan postitse kotiisi, ilman toimituskuluja!
 • Voit maksaa kirjan verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Mobilepay, Pivo ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

HALUATKO KYSYÄ JOTAIN ENNEN TILAUSTA?

 

Jos haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa.
Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla osoitteeseen: marika@marikaroth.com