Menu

Uuden ajan yrittäjälle, joka haluaa yhdistää bisneksen ja sydämen työn.

Lataa itsellesi maksuton opas. Opas auttaa sinua purkamaan uskomuksia, mitkä ovat oman menestyksesi hidasteena.

Uskon siihen, että meistä on saavuttamaan jotain suurta.Uskon siihen, että sinulla on sisälläsi kaikki voima ja vastaukset siihen, kuinka saavutat omat unelmasi. Joskus kuitenkin oma voima on piilossa rajoittavien uskomusten, epäilyksen, kiireen ja huolien alla.

Minun tehtäväni on antaa sinulle toimivat työkalut siihen, kuinka ravistelet pölyttyneitä ajatuksiasi, mitkä pitävät sinut paikallaan. Taikani on se, että näet pian kykysi, mahdollisuutesi ja potentiaalisi. Sitten lähdet näitä kohti, omaan tahtiisi. Kuljen rinnallasi niin pitkään kuin koet sen tarpeelliseksi.

Teen työtä luovien, yrittäjähenkisten naisten kanssa henkilökohtaisesti ja heidän yhteisöissään.

Luotan työssäni vahvasti intuitiooni ja käytän sitä valmennuksessa. Asiakkaaltani odotan sitoutuneisuutta omaan matkaan, kykyä katsoa asioita eri näkökulmista ja rehellisyyttä itseään kohtaan.

Olen valmentanut yli 190 eri tilanteessa olevaa yrittäjää tai yrittäjyyttä pohtivaa henkilöä. Luon uskoa ja uskallusta, sparraan ulkopuolisin silmin ajatuksia ja liikeideoita. Kehitän jatkuvasti omaa osaamistani valmennuksen saralla ja saan tällä hetkellä lähes kaikki oppini Yhdysvalloista. Opetan yrittäjyyden lisäksi sitä, kuinka ohjelmoida omaa mieltä menestykseen, Universumin ihanat voimat apuna.

Valmennukset – osiosta näet tarkemmin, miten voimme tehdä työtä yhdessä.

”Marikan tyyli valmentaa on hyvin kannustava ja inspiroiva. Saat uusia näkökulmia, uutta ajateltavaa, sekä näet asiat ”outside the box” – sitä kun itse jämähtää aina helposti katsomaan omia asioita silmälappujen rajoittamana.
Marikalla on erinomainen kyky olla yhtäaikaa sekä lempeä että jämäkkä – tämä on hyvä piirre silloin kun ihmisestä nousee pintaan se ”mutku-vaihe”! Hän osaa kannustaa ja rohkaista oikealla tavalla eteenpäin. Lisäksi hänellä on loistava ”hajuaisti” nähdä ihmisistä heidän ydin, mitkä on kunkin ihmisen vahvuudet ja miten niitä voi vahvistaa omassa työssään ja/tai elämässään. On varmaa, että poistut valmennuksesta innostuneena ja uusien ideoiden kanssa, oli kyse sitten yrityksestäsi tai henkilökohtaisesta elämästäsi.” Jenni Kivikoski


Marika Roth

Marika Roth

Tausta:

Menestyjän Bisnespakki™- työkirjan kirjoittaja (2018 Tammi)

Enneagrammi coach

NLP Practitioner

Kokenut yrittäjyyskurssien valmentaja

Myynnin ja rahoitusalan ammattilainen

Tradenomi, taloushallinto

Esikuvinaan:

Oprah Winfrey

Marie Forleo

Gabrielle Bernstein

Mottonaan:

Create the highest,grandest vision possible for your life, because you become what you believe. / Oprah